Koululaisille

Tehdään yhdessä, opitaan uutta ja tutustutaan uusiin kavereihin!

Pelikerho Seurakunnan isosten ohjaama kerho 1.-6.-luokkalaisille Tammisaaren seurakuntakodin nuortentiloissa (Kulan) parittomilla viikoilla torstaisin klo 17-19.

Puuhakerho Seurakunnan isosten toteuttama kerho 1.-3.-luokkalaisille kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.15-18.15 Karjaan seurakuntakodin nuortentiloissa.

Kokkikerho 4.-6.-luokkalaisille parillisilla viikoilla perjantaisin klo 13.30-15.30 Tammisaaren seurakuntakodin nuortentiloissa (Kulan). 
 

Aamu- ja iltapäiväkerho 1.-2.-luokkalaisille Karjaan Pikku Pappilassa. Lisätietoja nettisivuillamme kohdasta aamu- ja iltapäiväkerho sekä
vt. iltisjohtaja Jessica Sandberg puhelin 044 755 3630

Leirit tarjoavat reipasta touhua, virkistystä, hiljentymistä ja yhdessäoloa. Leirejä järjestetään kesäisin ja talvella. Tarkemmat tiedot kohdasta leiritoiminta.

Perhemessut koko perheelle kaksi kertaa vuodessa. Katso tarkemmin tapahtumakalenterista.

Ekaluokkalaisten siunaaminen koulutielle koulujen alkaessa Karjaan kirkossa. Katso tarkemmin tapahtumakalenterista.

Yhteistyö koulujen kanssa

Seurakuntamme työntekijät vierailevat Raaseporin alueen kouluissa pitämässä aamunavauksia ja oppitunteja. Olemme mukana koulun arjessa ja juhlassa. Yhdessä opettajien ja muun kouluhenkilökunnan kanssa teemme työtä sekä koulun uskontokasvatuksen tukemiseksi että oppilaiden yleistä hyvinvointia vahvistaaksemme. Jouluna ja pääsiäisenä kutsumme koululaiset kirkkoon.

Koronan vaikutukset toimintaan

Kerhoihin tai leireille ei voi tulla sairaana. Kerhoissa ja leireillä noudatetaan tiukentuneita hygieniaohjeita. 

 

 

Haluaisitko vapaaehtoiseksi kerhotoimintaan?

Jos haluat tulla mukaan ohjaamaan tai auttamaan kerhonohjaajaa kerhotoiminnassa, ota yhteys kirkkoherranvirastoon.

Tervetuloa mukaan toteuttamaan kerhoja yhdessä! 

Kiipeilyteline hiekka alueella, vanhan keltaisen talon edessä. Näky myös puita ja vähän nurmikko

Pöytätennis pöytä edessä, takana näky biljardipöytä ja iso harmaa kulmasohva. Lisäksi on kaksi mustaa sohvia.

Ota yhteyttä

Lapsi- ja perhetyönohjaaja

TUTUSTU TYÖNTEKIJÄÄN 

Minna Malmgren 
Lapsi- ja perhetyönohjaaja 

Miten löysit tähän tehtävään? 

Valmistuin lastenohjaajaksi Turun kristillisestä opistosta v. 2013 ja opintojen myötä ajauduin useaksi vuodeksi töihin lastensuojelun pariin.  Hyvä ystäväni näki työpaikkailmoituksen ja kehotti minua hakemaan työpaikkaa uskoen sen olevan kuin minulle tehty. En ollut asiasta aluksi kovin kiinnostunut ollessani tyytyväinen silloiseen työhöni perhekuntoutusyksikössä. Prosessin kuluessa innostuin asiasta koko ajan lisää, ja päätöksen valituksi tulemisestani otin riemumielin vastaan.  

Mikä on tehtävässäsi parasta? 

Parasta tässä työssä ovat ehdottomasti kohtaamani ihmiset. Olen kiitollinen saamastani vastaanotosta uudessa tehtävässäni niin työkavereiden, yhteistyötahojen kuin seurakuntalaisten taholta. Toivon, että voin työni kautta olla mukana vaikuttamassa niin pienten kuin vähän isompien ihmisten elämään positiivisella tavalla.  

Mikä on lempi virtesi/hengellinen laulu ja miksi? 

Ensimmäisenä tulee virsistä mieleen Maan korvessa kulkevi lapsosen tie (971) Vesa-Matti Loirin esittämänä. Kun Loirin kaltainen tulkitsija kertoo ihanasta kotiin vievästä enkelistä, ei siinä jää epäilyksille sijaa. Pidän myös kovasti varsinkin Samuli Edelmannin esittämänä hautajaisvirrestä Päivä vain ja hetki kerrallansa (338), joka lohduttaa, rauhoittaa ja kehottaa meitä kaikkia hidastamaan kulkuamme tässä kiireisessä ja välillä aika pelottavassakin maailmassa.  

Sydämessäni on erityinen paikka laululle Mestaripiirros, jota on lähipiirissämme esitetty eri juhlien päivänsankareille. Haluaisin, että jokainen saisi kuulla tämän laulun itselleen laulettuna ja kokea olevansa oman elämänsä taideteos. Saviruukku-laulu teki minuun lähtemättömän vaikutuksen jo Vivamon rippileirillä, ja sen sanoma on kulkenut mukanani siitä lähtien. 

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? 

Näen itseni tässä nykyisessä tehtävässäni omia vahvuuksiani käyttäen, ja toivon voivani vaikuttaa mahdollisimman monen raaseporilaisen lapsen ja perheen asioihin myönteisellä ja kannustavalla tavalla.