Tammisaaren seurakuntakoti

Larssonintie 1 , 10600 Tammisaari

Tammisaaren seurakuntakoti, keltainen puurakennus ja harmaa rapattu laajennusosa

Tammisaaren seurakuntakoti sijaitsee kaupungin keskustassa. Rakennus on saanut lisäsiipiä useaan eri otteeseen, siksi se ulottuu koko korttelin yli Raaseporintien ja Latokartanonkadun välissä pitkin pientä katua, jonka nimi on Larssonintie.

Lähinnä Raaseporintietä sijaitsee rakennusten vanhin osa. Se on liitetty yhteen muiden seurakuntakodin uudempien osien kanssa. Vanhimmassa osassa on useita kokoustiloja pienryhmätoimintaa varten sekä suurempia saleja erilaisille kokoontumisille.

Alimmassa kerroksessa on lapsitoiminnan sekä diakonian, tiedottajan, kirkkomuusikon ja kappalaisen tilat.

Seurakuntakodin uusimmassa tilassa sijaitsevat kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto sekä kellarikerroksessa nuorisotila Kulan.

Tila varataan kirkkoherranviraston kautta, puh. 019 279 3030 (ma-to 9-13).

Kokkikerho

Kokkikerho Tammisaaren Kulan tiloissa. Kerho on suunnattu 4-6 luokalaisille Yhdessä laitetaan makea ja suolasta ruokaa. Jos aikaa on voi pelata biljardi tai pöytätennis.

Nuortenilta

Nuorten ilta Tammisaaren Kulan tiloissa. Kaikki yli 3 luokkalaiset nuoret ovat tervetuoa viettäämässä aikaa yhdessä. Pelataan biljardia, tai pöytätennis tai lautapelia. Tai vaan chillataan

Seurakuntalounas

Seurakuntalounas, tarjolla lämmin ruoka, jälkiruoka ja kahvi. Tervetuloa!

Raamattu- ja rukouspiiri

Raamattu ja rukouspiiri Tammisaaren seurakuntakodilla, keskiviikkona 31.8. klo 17, olohuone. Raamatunlukua, rukousta ja keskustelua. Valmistelemme yhdessä vapaaehtoisvoimin sisältöjä messuihin. Kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Nuortenilta

Seurakuntalounas

Seurakuntalounas, tarjolla lämmin ruoka, jälkiruoka ja kahvi. Tervetuloa!