Tammisaaren seurakuntakoti

Larssonintie 1 , 10600 Tammisaari

Tammisaaren seurakuntakoti, keltainen puurakennus ja harmaa rapattu laajennusosa

Tammisaaren seurakuntakoti sijaitsee kaupungin keskustassa. Rakennus on saanut lisäsiipiä useaan eri otteeseen, siksi se ulottuu koko korttelin yli Raaseporintien ja Latokartanonkadun välissä pitkin pientä katua, jonka nimi on Larssonintie.

Lähinnä Raaseporintietä sijaitsee rakennusten vanhin osa. Se on liitetty yhteen muiden seurakuntakodin uudempien osien kanssa. Vanhimmassa osassa on useita kokoustiloja pienryhmätoimintaa varten sekä suurempia saleja erilaisille kokoontumisille.

Alimmassa kerroksessa on lapsitoiminnan sekä diakonian, tiedottajan, kirkkomuusikon ja kappalaisen tilat.

Seurakuntakodin uusimmassa tilassa sijaitsevat kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto sekä kellarikerroksessa nuorisotila Kulan.

Tila varataan kirkkoherranviraston kautta, puh. 019 279 3030 (ma-to 9-13).

Larssonintie 1, 10600 Tammisaari

Perhekahvila Drop-in

Kaksi-kielinen drop-in Perhekahvila Tammisaaren seurakuntakodin kerhotiloissa. Järjestää Ekenäsnejdens svenska församling.

Larssonintie 1, 10600 Tammisaari

Perhekahvila Drop-in