Kristittyjen ykseyden rukousviikko 18.-25.1.2023

Maailmanlaajuista Kristittyjen ykseyden ekumeenista rukousviikkoa vietetään vuosittain viikolla 18.-25.1. Rukousviikko on kansainvälinen rukousliike, jossa rukoillaan ykseyden puolesta. Sitä vietetään noin 120 maassa. Yhteinen rukous kulminoituu erityisen näkyvästi kahdeksan päivän jaksoon. Samaan aikaan kaikkialla maailmassa rukoillaan yhteisten tekstien pohjalta.

Tämän vuoden rukousviikon teemana on: Tehkää hyvää, tavoitelkaa oikeudenmukaisuutta. (Jesaja 1:17)

ILTAKIRKOSSA keskiviikkona 18.1. klo 18 Pohjan kirkossa liitymme maailmanlaajuiseen rukousketjuun. Messun toteuttavat vapaaehtoiset iltakirkkotiimiläiset: juontaja Pulmu, tekstinpohdinta Isak, tekstinlukija Tuula, synnintunnustus Jessica, esirukouksessa Robert sekä liturgina kirkkoherra Katri. Musiikissa Sopusointu-kuoro ja Minna-kanttori.

Myös SOMESSA Facebook- ja Instagram-sivuillamme jaamme rukousviikon materiaalia.

Lämpimästi tervetuloa mukaan rukoukseen!

Katri Grönroos, vt.kirkkoherra

Raaseporin suomalainen seurakunta Facebookissa