Keskusteluapua

Usein elämä tuo eteen monenlaisia murheita ja haasteita ja tuntuu ettei yksin jaksa kaikkea kantaa. Eikä tarvitsekaan. Voit ottaa yhteyttä seurakunnan diakoniatyöntekijöihin tai pappeihin niin mietitään yhdessä asiaa. Jaettu taakka on kevyempi kantaa.

Kaksi naista istuvat keskustelemassa.

Diakoni

Hei, olen tavoitettavissa pääasiassa arkisin klo 9-16. Aina en kuitenkaan voi vastata puhelimeen, joten jätäthän viestiin vastajaani. Voit myös lähettää tekstiviestin tai sähköpostia.

Hei,
toimin koko seurakunnan alueella papin perustehtävissä, kuten jumalanpalveluselämässä, kirkollisissa toimituksissa, rippikouluissa ja sielunhoidossa. Erityistoiminta-alueeni on Pohjassa, jossa muun muassa vapaaehtoisen iltakirkkotiimin kanssa toteutamme kerran kuussa arki-iltojen Iltakirkkoa. Erityisvastuullani on myös seurakuntamme viestintätiimin vetäjänä toimiminen.  Useimmiten olen vapaalla maanantaisin ja tiistaisin, kun olen ollut viikonloppuna työvuorossa. Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikkeen toimintaamme!

Kappalainen

Työtehtäviini kuuluvat muun muassa jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, rippikoulu, hartaudet, sielunhoito ja koulutyö.

Kirkkoherra

Kannan huolta luottamushenkilöiden kanssa seurakunnan hallinnon sujuvuudesta ja työntekijöiden hyvinvoinnista ja työnteon mielekkyydestä. Toisaalta toimitan messuja, palvelen kirkollisissa toimituksissa ja olen seurakuntalaisten käytössä luottamuksellisissa keskusteluissa. Järjestöjen tilaisuudet ja seurakuntalaisten juhlat ovat olleet läheisiä ja tärkeitä.