Ihmisiä, ja Raamattu

Aikuisille

Karjaa

Karjaan seurakuntakoti, Keskuskatu 23, Karjaa

Ilosanomapiiri kokoontuu torstaisin klo 14-15.30 Karjaan palvelutalon ruokasalissa, Felix Frominkatu 6. Ilosanomapiiri on raamattupiiri, jossa käytetään valmiita kysymyksiä evankeliumeista. Kirjailija Mailis Janatuisen kehittämä menetelmä sopii erinomaisesti ryhmille, joissa on mukana ihmisiä, joille uskonasiat eivät ole entuudestaan tuttuja. Kahvitarjoilu.

Lisätiedot: Nina Fabritius-Ylitalo, diakoni, puh. 040 722 3312, nina.fabritius-ylitalo@evl.fi

 

Pohja

Pohjan seurakuntakoti, Orkdalintie 6, Pohja

Lähetysbingo Pohjan Postillassa kerran kuukaudessa klo 13. Päivämäärät Etelä-Uusimaa-lehdessä seurakunnan viikkoilmoituksessa.

Lisätiedot: Nina Fabritius-Ylitalo, diakoni, puh. 040 722 3312, nina.fabritius-ylitalo@evl.fi

 

Iltakirkkotiimi Pohjan seurakuntakodilla kerran kuukaudessa klo 18 Pohjan seurakuntakodissa.
Illassa suunnitellaan kerran kuukaudessa toteutettava arki-illan Iltakirkko. Rukousta, yhdessä pohdiskelua ja pieni iltapala.

Ajankohdat Etelä-Uusimaa-lehdessä seurakunnan viikkoilmoituksessa.

Lisätiedot: Katri Grönroos, kirkkoherra, puh. 044 300 3611, katri.gronroos@evl.fi

 

Tammisaari

Tammisaaren seurakuntakoti, Larssonintie 1, Tammisaari

Auringonkehä Luvassa on viihtyisää yhdessäoloa naisille, lisäksi teemme jotakin käytännöllistä omin käsin. Ryhmä on kaksikielinen. Ryhmä kokoontuu parittomina viikkoina Kulanilla (Larssonintie 1, sisäänkäynti Latokartanonkadun puolelta) klo 17.30-19. Tarkemmat päivämäärät löytyvät tapahtumakalenterista.

Seurakuntalounas Tammisaaren seurakuntakodilla, keskiviikkoisin klo 12, kahvilassa. Lämmin ruoka ja kahvi, yhdeksän euroa. Katso päivämäärät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Seurakuntapiiri Tammisaaren seurakuntakodilla, keskiviikkoisin, klo 12.30, huone 3 (olohuone). Keskustelua ja tietoa vaihtuvista aiheista. Kahvitarjoilu. Tule mukaan! Katso päivämäärät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Raamattupiiri Tammisaaren seurakuntakodilla, keskiviikkoisin, huone 3 (olohuone). Raamatun tekstien tarkastelua, rukousta ja keskustelua. Kahvitarjoilu. Katso päivämäärät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Lisätietoja: Antti Salmisto, kappalainen, puh. 044 755 3738, antti.salmisto@evl.fi

 

Tenhola

Tenholan seurakuntakoti, Pitäjäntie 13, Tenhola.

Keskustelupiiri Tenholan seurakuntakodilla: Vuonna 2021 piiriläisten toivotaan osallistuvan Tammisaaren päiväpiireihin.

Lisätiedot: Nina Fabritius-Ylitalo, diakoni, puh. 040 722 3312, nina.fabritius-ylitalo@evl.fi

Ota yhteyttä

Diakoni

Hei, olen tavoitettavissa pääasiassa arkisin klo 9-16. Aina en kuitenkaan voi vastata puhelimeen, joten jätäthän viestiin vastajaani. Voit myös lähettää tekstiviestin tai sähköpostia.

vt. kirkkoherra

Hei, minut on valittu seurakuntamme kirkkoherraksi 17.11.2021 kirkkoherranvaalissa. Toimin vt. kirkkoherrana, kunnes kirkkoherran virka vakinaisesti täytetään. Sydämen asianani on koko seurakunnan toiminta, seurakuntalaiset, yhteistyö luottamushenkilöiden, erilaisten paikallisten ja hallinnollisten tahojen, sisarseurakuntien ja kaikkien raaseporilaisten kanssa. Olen pappina Pohjassa vietettävissä Iltakirkoissa ja vapaaehtoisten Iltakirkkotiimissä. Kuulen mielellään ajatuksianne ja toiveitanne. Pidetään yhteyttä ja nähdään kirkonmäellä.

Kappalainen

Työtehtäviini kuuluvat jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, sielunhoito ja Missiotiimin ohjaaminen, sekä hallinnollisia tehtäviä. Vastaan myös Raamattu- ja rukouspiirin toiminnasta. Vapaapäiväni ovat pääsääntöisesti maanantaina ja tiistaina.