Avoimet työpaikat

Raaseporin seurakuntayhtymä hakee SEURAKUNTAPUUTARHURIN sijaista

määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.7.-31.12.2021 mahdollisuudella pidennykseen.

Viran kelpoisuusvaatimukset ovat suoritettu puutarhurin-, puutarhateknikon- tai hortonomintutkinto, sekä hyvä suullinen ja kirjallinen ruotsin-, ja suomenkielen taitoa.

Henkilön, joka palkataan, on oltava joustava, energinen ja palveluhenkinen. Työtehtävät edellyttävät oman auton käyttöä.

Viran palkkaus on sijoitettu kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaiseen vaativuusryhmään 502. Toimeen palkattaessa noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset jätetään viimeistään 10.6.2021 osoitteella:

Raaseporin seurakuntayhtymä, PL 68, 10601 TAMMISAARI, tai s-postilla: raaseporin.seurakuntayhtyma@evl.fi.

Lisätietoja sijaisuudesta antaa tarvittaessa seurakuntapuutarhuri Charlotta Laukkanen, charlotta.laukkanen@evl.fi, puh 040 523 1648 tai talousjohtaja Christer Lindvik, christer.lindvik@evl.fi, puh 040 048 8374.