Viisi nuorta makaa selällään numikolla päälaet yhdessä.

Tervetuloa pop-up Nuorten iltaan!

Mitä: Nuorten illassa on tiedossa mm. pelailua, vapaata oleskelua ja jutteluseuraa. Avoimet ovet, ovet aukeaa klo 17 ja sulkeutuu klo 18.30.
Missä: Karjaan seurakuntakodin alakerrassa
Milloin: ke 26.6. alkaen klo 17.00. Ilta päättyy iltahartauteen klo 18.30.

Vinkki tämän kesän riparilaisille riparia odottaessa:
voit tulla suorittamaan jo kesän ekat ulkoläksyt!

Tervetuloa mukaan!

Nuorille

Isoskoulutusleiri
Kevään isoskoulutusleiri pidettiin Rosvikissa toukokuun lopussa isoskoulutuksessa mukana olleille ja isoskoulutuksen käyneille.
Isoskoulutukseen kuuluu kaksi leiriä, yksi syksyllä ja toinen keväällä. Syksyn 2024 isoskoulutusleiri on todennäköisesti 4.-6.10.2024.

Pop-up tapahtumia:
Vuoden aikana järjestetään pop-up tapahtumia, johon kaikki nuoret ovat tervetulleita. Seuraa ilmoittelua ja päivityksiä tällä sivulla.

Toivonmessut:
Nuorekkaita ja iloisia messuja yhdessä nuorten kanssa valmisteltuna ja toteutettuna.

Vuoden 2024 rippikouluista löytyy lisätietoa Rippikoulu-osiosta.
Rippikoulukirjeet on lähetetty lokakuun alussa ja lokakuun järjestettiin infotilaisuuden.
Rippikouluvalinnat on ilmoitettu sähköpostitse rippikoulaiselle ja huoltajalle joulukuun 2023 alussa.

Lisätietoja rippikoulusta ja jos rippikoulu kiinnostaa, ota yhteyttä nuorisopastori Hanna Pitkäseen, hanna.pitkanen@evl.fi

Toivotamme konfirmoidut nuoret tervetulleiksi isoskoulutukseen!
Isoskoulutus alkaa syksyllä  ja jatkuu seuraavan vuoden (2025) toukokuulle.
Isoskoulutuksessa mukana olleet voivat osallistua ohjaajina lastenleireille ja/tai rippileireille.
Syksyn isoskoulutus starttaa syyskuun ekalla viikolla. Tarkempaa lisätietoa myöhemmin.

Yhteistyöllä koulujen kanssa seurakunnallamme on vanhat perinteet. Käymme kouluissa pitämässä aamunavauksia ja opetustuokioita uskonnon oppitunneilla. Jouluna ja pääsiäisenä kutsumme koululaiset kirkkoon.