Lähetys- ja avustustyö

Meillä kristityillä on hieno sanoma. Se on sanoma kaikki rajat ylittävästä Jumalan armosta ja rakkaudesta. Kirkko on olemassa todistaakseen tästä rakkaudesta, se on kirkon tehtävä. Tehtävälleen uskollinen kirkko ei pidä huolta vain omistaan, vaan koko maailmasta. Jeesus ilmaisee sen näin: "Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät." (Joh. 20:21)

Nykyään lähetystyötä tehdään esimerkiksi kääntämällä Raamattua eri kielille, paikallisten tv- ja radio- ohjelmien kautta, kouluttamalla uusia työntekijöitä seurakuntaan, auttamalla hädässä olevia ja vaikuttamalla epäoikeuden-mukaisuuden syihin. Lähetystyö ulottuu kaikkialle sinne, missä kristinuskoa ei tunneta tai siitä tiedetään vain vähän. Tällaisissa paikoissa lähetystyöntekijät ovat kertomassa hyvää sanomaa Jeesuksesta.

Raaseporin suomalaisen seurakunnan lähetystyön kohteena on Suomen Lähetysseuran tekemä työ Etiopiassa: Hosainan kuurojenkoulussa sekä NCES uskontodiadialogin vahvistaminen.

Raaseporin suomalaisessa seurakunnassa kerätään varoja lähetystyölle tapahtumien sekä kirpputoritoiminnan kautta. Vapaaehtoiset ovat erittäin tärkeässä roolissa, tule sinäkin mukaan!
Lisätietoa vapaaehtoisuudesta antaa: Mia Kuronen 044 755 3602, mia.kuronen@evl.fi

Karjaa:

Lähetyskirpputori Kanavatorilla.
Aukioloajat ti klo 16-19 ja la klo 10-13.

Yhteistyössä Karis missionsförening:n ja Karis-Pojo svenska församlingin kanssa

Ilosanomapiiri.  Piiri kokoontuu torstaisin klo 14-15 Karjaan palvelutalossa (Felix Fromin katu 6).

Yhteyshenkilö Nina Fabritius-Ylitalo puh. 040 722 3312

Tammisaari:

Fynda. Kirpputori Suomen Lähetysseuran, oman seurakunnan avustustyön sekä diakonia-avun hyväksi.
Fynda ottaa vastaan erilaisia tavaroita, kirjoja, vaatteita ja pienempiä huonekaluja.

Trollbergintie 12, 10650 Tammisaari
Aukioloajat ti ja to klo 14-18, la klo 10-14
Yhteyshenkilö Gita Lindholm puh. 040 518 0301

Pohja:

Leikkimielinen Lähetysbingo. Pelaaminen on ilmaista. Keräämme vapaaehtoisen kahvirahan Lähetyksen hyväksi. Bingon ajankohdat löytyvät tapahtumakalenterista ja Etelä-Uusimaan seurakuntailmoituksista.