Karjaan Krematorio ja Pyhän Olavin kappeli

Keskuskatu 23 , 10300 Karjaa

Karjaan Krematorio ja Pyhän Olavin kappeli

Pyhän Olavin kappeli vihittiin käyttöön 18.10.1960 tuomiorovasti Olav D Schalin´in toimesta. Kappelissa tehtiin peruskorjaus vuoden 2006 lopussa ja tässä yhteydessä krematorioon asennettiin uusi nostopöytä arkkujen nostamiseksi kappeliin.

Kappeli sijaitsee Pyhän Olavin hautausmaan vieressä ja sitä käytetään pääasiassa hautaan siunaamisiin.

Kappeliin mahtuu noin 130 henkilöä. Korona-aikaan kirkolliset toimitukset on pyrittävä järjestämään mahdollisimman pienellä joukolla. Tavoitteena on, että läsnä on vain 6 henkilöä. Kirkollisissa toimituksissa pyrimme siihen, että läsnä voivat olla kaikkein lähimmät omaiset.

Kappeli varataan kirkkoherranviraston kautta puh. 019 279 3030 (ma-to klo 9-13).

Karjaan krematorio, Ajanvaraus uurnan noudolle puh. 0400 540 022, Carita Siltanen

Kappelin vieressä on parkkipaikka