Pohjan kirkon lähetyskynttelikkö ja sivuovi auki

KIRKKOHERRAN TERVEHDYS

Syksy tuo uusia mahdollisuuksia – tule mukaan

Syksyn tullessa monille herää ajatus uudesta harrastuksesta tai sisällöstä elämään. Tänä syksynä kutsunkin sinua erityisesti mukaan seurakuntamme yhteyteen ja vaikuttamaan toimintaamme. Me muodostamme yhdessä seurakunnan - yhteisön, jossa meillä kaikilla on oma paikkamme ja mahdollisuutemme yhteisen hyvän edistämiseen Raaseporissa.

Seurakuntavaaleissa valitaan marraskuussa luottamushenkilöt sekä seurakuntaneuvostoomme että yhteiseen kirkkovaltuustoon. Luottamushenkilöt suunnittelevat, kehittävät ja ohjaavat seurakunnan toimintaa sekä päättävät monista keskeisistä seurakunnan ja seurakuntayhtymän hallintoon ja talouteen liittyvistä asioista. Näin he vaikuttavat vahvasti lähiympäristömme hyvinvointiin. Muista äänestää seurakuntanvaaleissa marraskuussa.

Seurakunnassamme on tilaa myös monenlaiselle vapaaehtoisuudelle jumalanpalveluksissa ja lähimmäisiä auttaen. Tule rohkeasti mukaan joukkoomme – voit aloittaa pienin askelin ja vastuin juuri sellaisena kuin olet.

Luottamus- ja vapaaehtoistehtävissä saat ympärillesi vahvan tukijoukon, joiden kanssa toimia yhdessä. Toistemme lisäksi tukenamme on taivaallinen apu, Kristus, joka johdattaa kirkkoaan.

”Minä olen viinipuu, te olette oksat. Se, joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, tuottaa paljon hedelmää. Ilman minua te ette saa aikaan mitään.” (Joh. 14)

Syksyn monenkirjavia värejä ja siunattuja päiviä elämääsi.

Katri Grönroos, vt. kirkkoherra

vt. kirkkoherra

Hei, minut on valittu seurakuntamme kirkkoherraksi 17.11.2021 kirkkoherranvaalissa. Toimin vt. kirkkoherrana, kunnes kirkkoherran virka vakinaisesti täytetään. Sydämen asianani on koko seurakunnan toiminta, seurakuntalaiset, yhteistyö luottamushenkilöiden, erilaisten paikallisten ja hallinnollisten tahojen, sisarseurakuntien ja kaikkien raaseporilaisten kanssa. Olen pappina Pohjassa vietettävissä Iltakirkoissa ja vapaaehtoisten Iltakirkkotiimissä. Kuulen mielellään ajatuksianne ja toiveitanne. Pidetään yhteyttä ja nähdään kirkonmäellä.