Karjaan seurakuntakoti

Keskuskatu 23 , 10300 Karjaa

Karjaan seurakuntakoti

Seurakuntakodin suunnittelivat Hilding Ekelund yhdessä arkkitehtien Marianne Granbergin, Caissa Herrmannin ja Antero Sirviön kanssa, jotka eri ajanjaksoina olivat Ekelundin toimistolla töissä. Seurakuntakoti vihittiin käyttöön Piispa Karl-Erik Forsellin johdolla 2.2.1962.

Seurakuntakodissa on sali muistotilaisuuksia ja erilaisia kokoontumisia varten sekä kellarikerros, jota on käytetty eri tarpeisiin: aiemmin pyhäkouluun, nykyisin nuorisotoiminnan tilana. Seurakuntakodissa sijaitsevat myös kirkkoherranvirasto sekä työntekijöiden omia työtiloja.

Seurakuntakodin saliin mahtuu noin 70 henkilöä, varaukset tehdään kirkkoherranviraston kautta, puh. 019-279 3030 (ma-to 9-13).

Keskuskatu 23, 10300 Karjaa

Isoskoulutus

Koulutus on tarkoitettu siihen ilmoittautuneille uusille isosille sekä jo isoskoulutuksen käyneille. Koulutuksessa opetellaan isosena toimimista erilaisin tavoin.

Keskuskatu 23, 10300 Karjaa

Isoskoulutus