Karjaan seurakuntakoti

Karjaan seurakuntakoti Keskuskadun suunnasta

Keskuskatu 23, 10300 Karjaa

Seurakuntakodin saliin mahtuu noin 70 henkilöä, varaukset tehdään kirkkoherranviraston kautta, puh. 019-279 3030 (ma-to 9-13).

Emäntä, puhelin 044 755 3629

Seurakuntakodin suunnittelivat Hilding Ekelund yhdessä arkkitehtien Marianne Granbergin, Caissa Herrmannin ja Antero Sirviön kanssa, jotka eri ajanjaksoina olivat Ekelundin toimistolla töissä. Seurakuntakoti vihittiin käyttöön Piispa Karl-Erik Forsellin johdolla 2.2.1962.

Seurakuntakodissa on sali muistotilaisuuksia ja erilaisia kokoontumisia varten sekä kellarikerros, jota on käytetty eri tarpeisiin: aiemmin pyhäkouluun, nykyisin nuorisotoiminnan tilana. Seurakuntakodissa sijaitsevat myös kirkkoherranvirasto sekä työntekijöiden omia työtiloja.

Seurakuntakodin uusi siipi on otettu käyttöön syksyllä vuonna 2010, arkkitehtinä toimi Esa Karhumaa. Uudessa siivessä on diakoniatoimisto ja työntekijöiden omia tiloja.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Keskuskatu 23, 10300 Karjaa

Nuorten ilta (pop-up)

Hei,
Tervetuloa pop-up nuorteniltaan Karjaan seurakuntakodin nuorten tilaan, rakennuksen alakerrassa. Tiedossa mm. pelejä, oleskelua ja jutteluseuraa! Ilta päättyy klo 18.30 iltahartauteen.

Vinkki tämän kesän riparilaisille riparia odottaessa: voit tulla suorittamaan jo kesän ekat ulkoläksyt!