Huomio!

Vallitsevan koronatilanteen takia on tärkeää, että perhekahvilohin ei tulla sairaana. Kahviloissa noudatetaan hygieniaohjeita ja turvaväliä.

Perhekahvilat

Tervetuloa perhekahvilaan tapaamaan muita perheitä! Perhekahvilassa lapset saavat leikkiä kerhotilassa olevilla leluilla ja vanhemmat tavata toisiaan kahvi- tai teekupin äärellä. Paikalle voi tulla silloin kun se parhaiten sopii, etukäteisilmoittautuminen ei ole tarpeen. Toiminta on ilmaista ja avointa myös niille, jotka eivät kuulu seurakuntaan.

Karjaa:

Perhekahvila kokoontuu perjantaisin Pikkupappilan alakerrassa klo. 9.30-11.30. Se toteutetaan yhteistyössä Karjaan MLL:n kanssa. Katso myös MLL Karjaa -Facebook sivut.
Tiedustelut: Pirjo Ylitalo 040 734 2588 tai pirjo.ylitalo@evl.fi

Pohja:

Perhekahvila kokoontuu tiistaisin klo 9-12 Pohjan seurakuntatalon päiväkerhotilassa. Kahvila on kaksikielinen ja se toteutetaan yhteistyössä Karis-Pojo svenska församlingin kanssa.
Tiedustelut Pirjo Ylitalo p. 040 7342588 pirjo.ylitalo@evl.fi

Tammisaari:

Perhekahvila kokoontuu keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 Tammisaaren seurakuntatalon kerhotilassa. Kahvila on kaksikielinen ja se toteutetaan yhteistyössä Ekenäsnejdens svenska församlingin kanssa.
Tiedustelut: Iselin Nylund (Ekenäsnejdens svenska församling) 044 755 3611 tai iselin.nylund@evl.fi

Värikäs taapero lelu sinisen mattoon päällä. Takana voi olettaa että on lapset jotka leikki.