Perhekahvilat

Tervetuloa perhekahvilaan tapaamaan muita perheitä! Perhekahvilassa lapset saavat leikkiä kerhotilassa olevilla leluilla ja vanhemmat tavata toisiaan kahvi- tai teekupin äärellä. Paikalle voi tulla silloin kun se parhaiten sopii, etukäteisilmoittautuminen ei ole tarpeen. Toiminta on ilmaista ja avointa myös niille, jotka eivät kuulu seurakuntaan.

Karjaa:

Perhekahvila kokoontuu perjantaisin Pikkupappilan alakerrassa klo. 9.30-11.30. Se toteutetaan yhteistyössä Karjaan MLL:n kanssa. Katso myös MLL Karjaa -Facebook sivut.
Tiedustelut: Pirjo Ylitalo 040 734 2588 tai pirjo.ylitalo@evl.fi

Pohja:

Perhekahvila kokoontuu tiistaisin klo 9-12 Pohjan seurakuntatalon päiväkerhotilassa. Kahvila on kaksikielinen ja se toteutetaan yhteistyössä Karis-Pojo svenska församlingin kanssa.
Tiedustelut Pirjo Ylitalo p. 040 7342588 pirjo.ylitalo@evl.fi

Tammisaari:

Perhekahvila kokoontuu keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 Tammisaaren seurakuntatalon kerhotilassa. Kahvila on kaksikielinen ja se toteutetaan yhteistyössä Ekenäsnejdens svenska församlingin kanssa.
Tiedustelut: Iselin Nylund (Ekenäsnejdens svenska församling) 044 755 3611 tai iselin.nylund@evl.fi