Osoite: Keskuskatu 23, 10300 Karjaa.
Suosittelemme yhteydenottoa puhelimitse tai sähköpostin välityksellä ma-to klo 9-13,
puh.  019 279 3030, raaseporin.seurakunta@evl.fi

Tammisaaren palvelupiste
Osoite: Larssonintie 1, 10600 Tammisaari
Avoinna ma-pe klo 9-13  puh. 019 2411 060 tai sähköpostitse , ekenasnejdens.församling@evl.fi

Tenholan toimipiste
Osoite: Pitäjäntie 13, 10520 Tenhola
Avoinna to klo 10-12
puh 019 2411 060 ( vastaa Tammisaaren palvelupisteessä)

Palaute

Anna palautetta tai pyydä yhteydenottoa oheisella lomakkeella

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

A B E F G H K L M N S Y

Mona Andersson

Emäntä, Tenholan ja Bromarvin seurakuntakodit

Nina Asén-Nyman

Emäntä, Ramsdalin leirikeskus

Minna Barck

Postillan kirpputorivastaava
Raaseporin suomalainen seurakunta

Camilla Eriksson

Emäntä, Tammisaaren ja Snappertunan seurakuntakodit

Nina Fabritius-Ylitalo

Diakoni

Hei, olen tavoitettavissa pääasiassa arkisin klo 9-16. Aina en kuitenkaan voi vastata puhelimeen, joten jätäthän viestiin vastajaani. Voit myös lähettää tekstiviestin tai sähköpostia.

Katri Grönroos

Hei,
toimin koko seurakunnan alueella papin perustehtävissä, kuten jumalanpalveluselämässä, kirkollisissa toimituksissa, rippikouluissa ja sielunhoidossa. Erityistoiminta-alueeni on Pohjassa, jossa muun muassa vapaaehtoisen iltakirkkotiimin kanssa toteutamme kerran kuussa arki-iltojen Iltakirkkoa. Erityisvastuullani on myös seurakuntamme viestintätiimin vetäjänä toimiminen.  Useimmiten olen vapaalla maanantaisin ja tiistaisin, kun olen ollut viikonloppuna työvuorossa. Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikkeen toimintaamme!

Tove Holmström

Vahtimestari, Tammisaaren ja Snappertunan kirkot

Kjell Kämpe

Vahtimestari, Pohjan kirkko

Esa Lahtinen

Kirkkoherra

Kannan huolta luottamushenkilöiden kanssa seurakunnan hallinnon sujuvuudesta ja työntekijöiden hyvinvoinnista ja työnteon mielekkyydestä. Toisaalta toimitan messuja, palvelen kirkollisissa toimituksissa ja olen seurakuntalaisten käytössä luottamuksellisissa keskusteluissa. Järjestöjen tilaisuudet ja seurakuntalaisten juhlat ovat olleet läheisiä ja tärkeitä.

Minna Latvala

Seurakuntamuusikko

Pidän muskari-hetkiä perhekerhoissa, johdan Sopusointu-kuoroa, olen mukana tilaisuuksissa seka toimituksissa ja messuissa.

Christine Linnokari

Emäntä, Karjaan seurakuntakoti ja Iso Pappila

Liselott Lundell

Emäntä, Rosvikin leirikeskus

Marja-Sisko Maristo

Vahtimestari, Karjaan ja Mustion kirkot

Helena Molander

Emäntä, Pohjan seurakuntakoti

Hanna Noro

Vapaapäivät maanantai ja torstai.

Antti Salmisto

Kappalainen

Työtehtäviini kuuluvat muun muassa jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, rippikoulu, hartaudet, sielunhoito ja koulutyö.

Ritva Supinen

Emäntä, Postilla
Raaseporin suomalainen seurakunta

Kristian Svenskberg

Vahtimestari, Tenholan ja Bromarvin kirkot

Pirjo Ylitalo

Hei, haluan toivotaa sinut tervetulleeksi mukaan kerhojen toimintaan.

Saat helpompi minut kiinni jos soitat iltapäivällä, mutta voit myös lähettää viestin, myös Whatsup tai Facebook onnistuu https://www.facebook.com/pirjo.ylitalolastenohjaja