Koululaisia reput selässään.

Kerhot koululaisille

 

Pelikerhot Tammisaaressa

 

Tammisaaren seurakuntakodina nuortentiloissa ( Kulan)

            1.-3.-luokkalaisille klo 17.15-18-15 ja

             4.-6.-luokkalaisille klo 18.30-19.30  alkaen 18.1.2024

Jatkuen torstaisin parittomilla viikoilla seuraavasti:

1.2., 15.2., 29.2., 14.3., 28.3., 11.4., 25.4., 

( Helatorstaina ei kerhoa)ja 23.5.

Kerhoissa pelataan lautapelejä, biljardia ja pöytätennistä seurakunnan isosten ohjaamina. Kerhot ovat maksuttomia ja tarjolla on pientä välipalaa.

Lämpimästi tervetuloa kaikille!

 

Puuhailta Karjaalla

Tule mukaan seurakunnan puuhailtaan! Karjaan seurakuntakodin nuortentiloissa keskiviikkoisin

1.-3.-luokkalaiset klo 17.15-18.15

Tarjolla välipala ja hauskaa puuhaamista seurakunnan leireiltä tuttujen isosten toteuttamana. Osallistuminen toimintaan on ilmaista. 

 

Kokkikerho 4-6-luokkalaisille Tammisaaressa

Kokkikerho parillisilla viikoilla perjantaisin klo 13.30-15.30 Tammisaaren seurakuntakodin nuortentiloissa (Kulan) alkaen 26.1.2024.

Kokkikerhossa kokkaillaan ja vietetään aikaa yhdessä. Ilmoittautuminen etukäteen ja lisätiedot: lapsi- ja perhetyönohjaaja Minna Malmgren, puh. 040 734 2588 tai s-posti minna.malmgren@evl.fi

 

 

Ethän tule kerhoon sairaana!

Ota yhteyttä

Lapsi- ja perhetyönohjaaja

TUTUSTU TYÖNTEKIJÄÄN 

Minna Malmgren 
Lapsi- ja perhetyönohjaaja 

Miten löysit tähän tehtävään? 

Valmistuin lastenohjaajaksi Turun kristillisestä opistosta v. 2013 ja opintojen myötä ajauduin useaksi vuodeksi töihin lastensuojelun pariin.  Hyvä ystäväni näki työpaikkailmoituksen ja kehotti minua hakemaan työpaikkaa uskoen sen olevan kuin minulle tehty. En ollut asiasta aluksi kovin kiinnostunut ollessani tyytyväinen silloiseen työhöni perhekuntoutusyksikössä. Prosessin kuluessa innostuin asiasta koko ajan lisää, ja päätöksen valituksi tulemisestani otin riemumielin vastaan.  

Mikä on tehtävässäsi parasta? 

Parasta tässä työssä ovat ehdottomasti kohtaamani ihmiset. Olen kiitollinen saamastani vastaanotosta uudessa tehtävässäni niin työkavereiden, yhteistyötahojen kuin seurakuntalaisten taholta. Toivon, että voin työni kautta olla mukana vaikuttamassa niin pienten kuin vähän isompien ihmisten elämään positiivisella tavalla.  

Mikä on lempi virtesi/hengellinen laulu ja miksi? 

Ensimmäisenä tulee virsistä mieleen Maan korvessa kulkevi lapsosen tie (971) Vesa-Matti Loirin esittämänä. Kun Loirin kaltainen tulkitsija kertoo ihanasta kotiin vievästä enkelistä, ei siinä jää epäilyksille sijaa. Pidän myös kovasti varsinkin Samuli Edelmannin esittämänä hautajaisvirrestä Päivä vain ja hetki kerrallansa (338), joka lohduttaa, rauhoittaa ja kehottaa meitä kaikkia hidastamaan kulkuamme tässä kiireisessä ja välillä aika pelottavassakin maailmassa.  

Sydämessäni on erityinen paikka laululle Mestaripiirros, jota on lähipiirissämme esitetty eri juhlien päivänsankareille. Haluaisin, että jokainen saisi kuulla tämän laulun itselleen laulettuna ja kokea olevansa oman elämänsä taideteos. Saviruukku-laulu teki minuun lähtemättömän vaikutuksen jo Vivamon rippileirillä, ja sen sanoma on kulkenut mukanani siitä lähtien. 

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? 

Näen itseni tässä nykyisessä tehtävässäni omia vahvuuksiani käyttäen, ja toivon voivani vaikuttaa mahdollisimman monen raaseporilaisen lapsen ja perheen asioihin myönteisellä ja kannustavalla tavalla.