Isoskoulutus

Isoset ovat leirien vapaaehtoisia vastuunkantajia ja yhteishengen luojia. Isosten ansiosta rippikoulu perustuu pitkälti vertaisoppimiseen ja lastenleireillä riittää hauskaa ohjelmaa. Isoset saavat leireillä todellista vastuuta ja heihin luotetaan. Isosena toimiminen tarkoittaa hauskoja kokemuksia, mutta myös mahdollisuutta pohdiskella asioita. Oma usko voi syventyä, ja itseään voi oppia tuntemaan paremmin.

Isoskoulutus pidetään arki-iltaisin Karjaan seurakuntakodin alakerrassa. Tarkempi aikataulu tarkentuu kesän kuluessa. Mahdollisesti joitain kertoja pidetään myös Tammisaaren seurakuntakodin nuorten tilassa.
Kesällä konfirmoidut nuoret saavat postitse tai sähköisesti kutsun isoskoulutukseen.

Koulutusiltojen lisäksi isoskoulutukseen kuuluu kaksi koulutusviikonloppua leirikeskuksessamme; yksi syksyllä ja yksi keväällä.

Isoskoulutus 2024-2025 ja syksyn isosleiri

Syksyn isoskoulutusta odotellessa!

Syksyn isoskoulutuksen ennakkoilmoittautuminen ilmestyy tänne myöhemmin kesällä.
Jokainen rippikoulun käynyt ja konfirmoitu nuori on sydämellisesti tervetullut isoskoulutukseen.

Syksyn 2024 isosleiri pidetään leirikeskuksessamme isoskoulutukseen ja leirille ilmoittautuneille todennäköisesti 4.-6.10..2024
Leiri päättyy yhdessä valmisteltuun ja toteutettuun Toivonmessuun.
Mukaan ovat tervetulleita uudet isoset sekä jo aiemmin isoskoulutuksessa mukana olleet.

Nuoria seisomassa ulkona piirissä. Kaksi sokkoa yrittää ottaa toisiaan kiinni piirin sisällä.
Rosvik syksyllä