Isoskoulutus

Isoset ovat leirien vapaaehtoisia vastuunkantajia ja yhteishengen luojia. Isosten ansiosta rippikoulu perustuu pitkälti vertaisoppimiseen ja lastenleireillä riittää hauskaa ohjelmaa. Isoset saavat leireillä todellista vastuuta ja heihin luotetaan. Isosena toimiminen tarkoittaa hauskoja kokemuksia, mutta myös mahdollisuutta pohdiskella asioita. Oma usko voi syventyä, ja itseään voi oppia tuntemaan paremmin.

Isoskoulutus pidetään Karjaan seurakuntakodin alakerrassa tiistaisin klo 16-18. Kesällä konfirmoidut nuoret saavat postitse kutsun isoskoulutukseen.

Koulutusiltojen lisäksi isoskoulutukseen kuuluu kaksi koulutusviikonloppua Rosvikissa; yksi syksyllä ja yksi keväällä.

Syksyn isoskoulutukset

Kokoonnumme Karjaan seurakuntatalon alakerrassa tiistaisin klo 16-18 (välipalaa tajolla klo 15.30): 3.11., 8.12.

Syksyn isosleiri on Rosvikissa 13.-15.11. Leiri päättyy Pohjan kirkossa 15.11. klo 12 alkavaan messuun. Kotiin kirkolta pääsee noin klo 13.

Mahdolliset koronarajoitukset saattavat muuttaa toteutustapaa nopeastikin, mahdollisuuksien mukaan pyritään tuona viikonloppuna järjestämään jokin korvaava toteutus jos yöpyminen Rosvikissa ei ole mahdollista.

Nuoria seisomassa ulkona piirissä. Kaksi sokkoa yrittää ottaa toisiaan kiinni piirin sisällä.