Lapsia laulamassa ja leikkimässä kädet ylhäällä.

Lapsille ja lapsiperheille

Lapsille ja perheille järjestetään monenlaista toimintaa. Kerhojen, muskarin ja perhekahviloiden lisäksi järjestämme koululaisille leirejä sekä erilaisia tapahtumia koko perheelle. 

Alle kouluikäisille lapsille on päiväkerho Karjaalla Pikku Pappilassa: kerhoon kuuluu uskontokasvatusta kirkkovuoden aiheita seuraten. Siellä myös askarrellaan, lauletaan, leikitään, kuunnellaan satuja ja sään salliessa ollaan ulkona. Huomio Päiväkerhotoimintaa ei ole tällä hetkellä vähäisen kysynnän vuoksi. 

Muskariin ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset aikuisen kanssa. Muskarissa lauletaan, lorutellaan, liikutaan, soitetaan ja kuunnellaan leikinomaisesti kaikki yhdessä.

Vanhemmat pääsevät tapaamaan toisiaan perhekahviloissa samalla kun lapset saavat leikkiä yhdessä. Järjestämme myös Perhepäiviä kaikenikäisille perheille yhteistyössä perhekahviloiden kanssa.

Koululaisille järjestämme aamu- ja iltapäivähoitoa yhteistyössä Karis-Pojo svenska församlingin ja Raaseporin kaupungin kanssa. 

Toivotamme lapset ja perheet lämpimästi tervetulleiksi mukaan!

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja

Hei, haluan toivotaa sinut tervetulleeksi mukaan kerhojen toimintaan.

Saat helpompi minut kiinni jos soitat iltapäivällä, mutta voit myös lähettää viestin, myös Whatsup tai Facebook onnistuu https://www.facebook.com/pirjo.ylitalolastenohjaja

 

 

Kanttori

Pidän muskari-hetkiä perhekerhoissa, johdan Sopusointu-kuoroa, olen mukana tilaisuuksissa seka toimituksissa ja messuissa.