Tammisaaren ruokapankin logo jossa kala vihreällä pohjalla ja tekstiä.

Ruokapankit

Tammisaaren ruokapankki

Tammisaaren ruokapankki on Ekenäsnejdens svenska församlingin, Raaseporin suomalaisen seurakunnan, Metodistikirkon ja Lähetyskirkon välinen yhteistyömuoto, joka perustuu ilmaisruokajakeluun. Elintarvikkeet koostuvat pääasiassa ruokaeristä, jotka on saatu lahjoituksina elintarvikekauppiailta.

Ruokapankki Tenhola-Bromarv

Tenhola-Bromarv alueen ruokapankki on Ekenäsnejdens asvenska församlingin, Salen, Holmqvistin puutarhan ja Carl de Mumman välinen yhteistyömuoto, joka perustuu ilmaisruokajakeluun. Ruuanjako on joka torstai klo 14 Tenholan seurakuntakodissa. Osoite: Pitäjäntie 13, 10520 Tenhola).

Kuka voi saada apua Ruokapankista?

Jos asut Tammisaaren alueella ja koet että taloudellinen tilanteesi on haastava, ota yhteyttä seurakunnan diakoniatyöntekijään tai oman seurakuntasi pastoriin. Taloudellisen selvityksen jälkeen voit saada lipukkeen joka oikeuttaa sinut saamaan ruokakassin seuraavan ruuanjaon yhteydessä. Syyskuusta alkaen ruokaa jaetaan ainoastaan tarpeen mukaan, yleistä ruuanjakoa ei järjestetä. Tämä on seurausta vähentyneistä ruokalahjoituksista. Osoite: Koivuniemenkatu 29-31, Tammisaari.