Postillan olohuone ja kirpputori

Diakonian Päiväkeskus Postilla on Raaseporin suomalaisen seurakunnan ja Karis-Pojo svenska församlingin diakoniatyön toimintapiste Pohjan liikekeskuksessa. Voit tehdä löytöjä kirpputorilta, pistäytyä kahvilla, syömässä, osallistumassa toimintaan ja juttelemassa.

Postillan olohuoneen aukioloajat tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-14 sekä torstaisin 10-15.

Tiistaina ja perjantaina lounas klo 12-13.

Tiistaina ruotsinkielinen hartaus ja perjantaina suomenkielinen hartaus klo 11.45-12.

Kirpputori on auki maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-14 sekä torstaisin 10-15.
Pohjan seurakuntalon kellarikerroksessa on huonekalukirppis, joka on auki sopimuksen mukaan; aukioloista sovitaan Ritva Supisen kanssa.

Postillan emäntä
Postillan kirpputorivastaava