UUTISET

Tältä sivulta voit lukea seurakuntamme tiedotteet.

Yhteinen Sanoma -seurakuntalehtemme ilmestyy 5 kertaa vuodessa ja lehdet löytyvät osiosta Yhteinen Sanoma. Nettisivujen ja somen lisäksi ilmoitamme viikoittaiset tapahtumat Etelä-Uusimaa-lehden viikkoilmoittelussa.

Jokainen työntekijä vastaa oman työalansa viestinnästä kaikissa viestintävälineissä. Sosiaalisen median päivitysvuorot vaihtuvat työntekijöiden kesken viikottain. Lisäksi työyhteisössä on jaettu seuraavat erityisvastuut:

- Yhteinen Sanoma -lehden toimitussihteeri - diakoni Nina Fabritius-Ylitalo

- Viikkoilmoittelu Etelä-Uusimaa-lehdessä - Ruth Karttunen

- Jumalanpalveluselämän viestintä - kappalainen Antti Salmisto

Kriisiviestinnästä ja viestinnästä kokonaisuudessaan vastaa kirkkoherra Katri Grönroos, ja hän toimii Yhteinen Sanoma -lehden päätoimittajana.

Uutislistaukseen

Tiedote 8.1.2021

TIEDOTE 8.1.2021

Turvallisuutesi on meille tärkeää koronapandemian aikana

Etelä-Suomen aluevirasto on jatkanut rajoituksia, joiden mukaan kaikkien yli 10 hengen yleisötilaisuuksien järjestäminen sisä- ja ulkotiloissa on kielletty 31.1.2021 asti. Näin ollen myös seurakuntamme kokoava toiminta, kuten piirit ja lounaat ovat tänä aikana tauolla.

Kirkollisissa toimituksissa osallistujamäärät ovat enintään 10 henkilöä. Hautaan siunaamisissa läsnä voivat olla kaikkein lähimmät omaiset. Kaikissa tilaisuuksissamme noudatetaan erityisiä turva- ja hygieniasääntöjä.

Jumalanpalveluksemme toimitetaan ilman kirkossa läsnäolevaa seurakuntaa, ja ne ovat katsottavissa videotallenteina tai suoratoistettuina seurakuntamme YouTube-kanavalla sekä Facebook- ja nettisivujemme kautta. Osallistumisesta suoratoistolähetykseen ilmoitamme erikseen.

Karjaan ja Pohjan kirkot ovat avoinna sunnuntaisin 31.1.21 asti yksittäistä hiljentymistä varten: Pohjan kirkko klo 12-13 ja Karjaan kirkko klo 13-14.

Postillan olohuone ja kirpputori ovat avoinna rajoitetusti, ilman ruokailua, noudattaen erityisiä turva ja hygieniasääntöjä.

Kirkkoherra Esa Lahtinen, esa.lahtinen@evl.fi, puh. 040 547 2719.

Kirkkoherranvirasto Karjaalla: suosittelemme yhteydenottoa puhelimitse tai sähköpostin välityksellä, ma-to klo 9-13, puh. 019 279 3030, raaseporin.seurakunta@evl.fi.  Tammisaaren palvelupiste: ajanvarauksella ma-pe klo 9-13, puh. 019 2411 060.

10.1.2021 14.30