UUTISET

Tältä sivulta voit lukea seurakuntamme tiedotteet.

Yhteinen Sanoma -seurakuntalehtemme ilmestyy 5 kertaa vuodessa ja lehdet löytyvät osiosta Yhteinen Sanoma. Nettisivujen ja somen lisäksi ilmoitamme viikoittaiset tapahtumat Etelä-Uusimaa-lehden viikkoilmoittelussa.

Seurakuntamme viestinnästä vastaa kokonaisuudessaan kirkkoherra Katri Grönroos. Jokainen työntekijä vastaa oman työalansa viestinnästä. Sosiaalisen median päivitysvuorot vaihtuvat työntekijöiden kesken viikottain. Lisäksi työyhteisössä on jaettu seuraavat erityisvastuut:

- Yhteinen Sanoma -lehden toimitussihteeri - diakoni Nina Fabritius-Ylitalo

- Viikkoilmoittelu Etelä-Uusimaa-lehdessä - Ruth Karttunen

- Jumalanpalveluselämän viestintä - kappalainen Antti Salmisto

 

Uutislistaukseen

Lapsi- ja perhetyönohjaajan virka avoinna

Raaseporin suomalaisessa seurakunnassa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva 
 

LAPSI- JA PERHETYÖNOHJAAJAN VIRKA 


Oletko kasvatuksen ammattilainen, jolla on laaja-alainen kiinnostus lasten ja perheiden kanssa toimimiseen sekä näkemystä kasvatustyön kehittämiseen vireässä ja lapsiystävällisessä Raaseporissa? Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja verkostoitumistaidot ja työskentelet aktiivisesti niin tiimin jäsenenä kuin yksinkin? Tule suunnittelemaan ja toteuttamaan seurakuntamme lapsi- ja perhetyötä, johon kuuluu muun muassa perhekahvilatoiminta, varhaisnuorten kerhot, perhepäivät, lastenleirit sekä tiivis yhteistyö sisarseurakuntien ja paikallisten päiväkotien ja toimijoiden kanssa. Myös toimialaan liittyvät viestinnälliset tehtävät ovat luontevana osana työtä. Seurakuntamme kasvuntiimin jäsenenä saat vahvan tuen työhösi, yhteisten messujen ja kirkkohetkien toteuttamiseen sekä toiminnan kehittämiseen Kasvun Polku –mallia hyödyntäen.  


Virkaan valittavalta edellytetään 180 osaamispisteen laajuista Kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa (lastenohjaaja) tai muuta soveltuvaa tutkintoa, joka sisältää seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen. Tehtävään on kelpoinen myös Kirkon säädöskokoelma nro 165 (varhaiskasvatuksen viranhaltija) mukaisen tutkinnon suorittanut. Kelpoisuus vaatimuksiin kuuluvat myös suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Virkaan valittavan on oltava Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Kokemus lastenohjaajan työstä ja perhetyöstä luetaan eduksi. Viran menestyksekäs hoitaminen vaatii oman auton käyttöä.


Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 403 mukaan. Tehtävänkuvaan ja tehtäväkohtaiseen palkkaan vaikuttavat valittavan henkilön osaaminen ja kokemus.  Koeaika on kuusi kuukautta ja virkapaikkana on Karjaa. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.


Virka täytetään 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan.  Hakuaika päättyy 28.8.2023 klo 12.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti KirkkoRekry-järjestelmän kautta.
Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun 29.8.2023 klo 15 alkaen. Haastatteluun pyydettäville ilmoitetaan erikseen. 


Tiedusteluihin vastaa vt.kirkkoherra Katri Grönroos, katri.gronroos@evl.fi, p. 044 300 3611. 

 

14.8.2023 08.58