UUTISET

Tältä sivulta voit lukea seurakuntamme tiedotteet.

Yhteinen Sanoma -seurakuntalehtemme ilmestyy 5 kertaa vuodessa ja lehdet löytyvät osiosta Yhteinen Sanoma. Nettisivujen ja somen lisäksi ilmoitamme viikoittaiset tapahtumat Etelä-Uusimaa-lehden viikkoilmoittelussa.

Seurakuntamme viestinnästä vastaa kokonaisuudessaan kirkkoherra Katri Grönroos. Jokainen työntekijä vastaa oman työalansa viestinnästä. Sosiaalisen median päivitysvuorot vaihtuvat työntekijöiden kesken viikottain. Lisäksi työyhteisössä on jaettu seuraavat erityisvastuut:

- Yhteinen Sanoma -lehden toimitussihteeri - diakoni Nina Fabritius-Ylitalo

- Viikkoilmoittelu Etelä-Uusimaa-lehdessä - Ruth Karttunen

- Jumalanpalveluselämän viestintä - kappalainen Antti Salmisto

 

Uutislistaukseen

Tiedote 8.5.2023 henkilömuutoksia

Henkilömuutoksia toiminnassamme

Toukokuun alusta seurakunnassamme on tapahtunut seuraavat henkilömuutokset: pastori Lotta Behm on palannut virkavapaalta vs. seurakuntapastorin virkaan. Hänen sijaisenaan toiminut pastori Terese Norrvik toimii kesällä tarvittaessa sijaispappina. Kanttori Hanna Noron virkavapaan aikana vs. kanttorina toimii Alex Jormanainen

Vt. nuorisotyönohjaaja Pia Fredriksson on päättänyt lähteä uusiin haasteisiin ja hänen viimeinen työpäivänsä seurakunnassamme on 14.5.2023. Kevään ja kesän isos- ja rippileireillä toimii Pian tilalla leirinohjaajana eläkkeellä oleva seurakuntamme nuorisotyönohjaaja Liisa Seppänen. Hän on tavoitettavissa nuorisotyönohjaajan numerosta leirien aikana (puh. 044 755 3602). Leirinohjaajina ja -vastaavina toimivat papit Antti Salmisto (Rosvik1-ryhmä) ja Lotta Behm (päiväryhmä ja Rosvik2-ryhmä), ja he ovat rippikouluryhmiensä ensisijaiset kontaktit. 

Jos olet kiinnostunut nuorisotyönohjaajan tehtävästä seurakunnassamme, ole pikaisesti yhteydessä minuun (katri.gronroos@evl.fi tai puh. 044 300 3611).

Oikein siunattua toukokuuta ja kesän odotusta,

Katri Grönroos
vt. kirkkoherra

9.5.2023 09.10