Musiikkihartaus Pohjan kirkossa

Pohjan Pyhän Marian kirkko

Koko perheen kylätapahtuman, Pohjan päivän aikana musiikkihartaus Pohjan Pyhän Marian kirkossa klo 13. Mukana iltakirkkotiimiläisiä, muusikko Anita Johansson, kanttori Hanna Noro ja kirkkoherra Katri Grönroos. Tervetuloa myös tutustumaan tiekirkkotoimintaan ja kirkkoon, joka on auki klo 12-16. Pohjan Postillan olohuoneen kahvila ja kirpputori ovat auki klo 10-14. Myynnissä leivonnaisia myös kotiin vietäviksi.

Tervetuloa!
  • Musiikki Musiikki

Raaseporin suomalainen seurakunta

Kirkkoherra, vt.

Hei, minut on valittu seurakuntamme kirkkoherraksi 17.11.2021 kirkkoherranvaalissa. Toimin vt. kirkkoherrana, kunnes kirkkoherran virka vakinaisesti täytetään. Sydämen asianani on koko seurakunnan toiminta, seurakuntalaiset, yhteistyö luottamushenkilöiden, erilaisten paikallisten ja hallinnollisten tahojen, sisarseurakuntien ja kaikkien raaseporilaisten kanssa. Olen pappina Pohjassa vietettävissä Iltakirkoissa ja vapaaehtoisten Iltakirkkotiimissä. Kuulen mielellään ajatuksianne ja toiveitanne. Pidetään yhteyttä ja nähdään kirkonmäellä.