Iltakirkko

Pohjan Pyhän Marian kirkko

Joulukuun Iltakirkkoa ennen syödään joulupuuroa klo 17 Pohjan seurakuntakodilla, minkä jälkeen siirrymme yhdessä Iltakirkkoon. Iltakirkko on arjen keskellä kaikenikäisten levollinen iltamessu, jossa on tilaa rauhoittumiselle, rukoukselle ja musiikille. Toteuttajina vapaaehtoiset iltakirkkotiimiläiset, kirkkoherra Katri Grönroos, sellisti Olli Varonen ja kanttori Hanna Noro. Glögijatkot kirkon takaosassa.

Iltakirkko toteutetaan pääsääntöisesti kerran kuussa keskiviikkoisin Pohjan kirkossa. Jokainen Iltakirkko suunnitellaan yhdessä vapaaehtoisten kanssa Iltakirkkotiimissä noin viikkoa ennen Iltakirkkoa. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista. Tervetuloa mukaan rentoon ja iloiseen iltakirkkotiimiin. Lisätiedot kirkkoherra Katri Grönroos.
  • Nuorille Nuorille

Raaseporin suomalainen seurakunta