Iltakirkko

Kuvassa on rukousalttari, jossa on tuohusastia ja palavia tuohuskynttilöitä.
Pohjan Pyhän Marian kirkko

Hetki hiljentymiseen arjen keskellä - Iltakirkko on kaikenikäisten levollinen iltamessu, jossa on tilaa rauhoittumiselle, rukoukselle ja musiikille. Lapsille oma puuhapiste. Teejatkot. Mukana vapaaehtoiset iltakirkkotiimiläiset, musiikissa Anita Johansson, Iättömät ja Tony Vuorinen, pappi Katri Grönroos ja lastenohjaaja Pirjo Ylitaloja Lämpimästi tervetuloa!

Iltakirkko toteutetaan kerran kuussa keskiviikkoisin 21.10. ja 18.11. klo 18 sekä puurojuhlan päätteeksi torstaina 10.12. klo 19. Pohjan kirkossa. Jokainen Iltakirkko suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä vapaaehtoisen iltakirkkotiimin kanssa. Lämpimästi tervetuloa rentoon iltakirkkotiimiin. Katso tarkat tapaamisajat tapahtumista Iltakirkkotiimin suunnitteluilta -kohdasta. Lisätiedot: pastori Katri Grönroos.

Raaseporin suomalainen seurakunta

Hei,
toimin koko seurakunnan alueella papin perustehtävissä, kuten jumalanpalveluselämässä, kirkollisissa toimituksissa, rippikouluissa ja sielunhoidossa. Erityistoiminta-alueeni on Pohjassa, jossa muun muassa vapaaehtoisen iltakirkkotiimin kanssa toteutamme kerran kuussa arki-iltojen Iltakirkkoa. Erityisvastuullani on myös seurakuntamme viestintätiimin vetäjänä toimiminen.  Useimmiten olen vapaalla maanantaisin ja tiistaisin, kun olen ollut viikonloppuna työvuorossa. Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikkeen toimintaamme!