Iltakirkkotiimin suunnitteluilta

to 17.9. kello 18.00 - to 17.9. kello 20.00
 Pohjan seurakuntakoti

Tapaamisessa suunnitellaan seuraavan kerran Iltakirkko. Tervetuloa mukaan rentoon ja iloiseen iltakirkkotiimiin!

Iltakirkko toteutetaan kerran kuussa keskiviikkoisin 23.9., 21.10. ja 18.11. klo 18 sekä puurojuhlan päätteeksi torstaina 10.12. klo 19. Pohjan kirkossa. Suunnittelutapaamiset ovat torstaisin 8.10., 12.11. ja 26.11. klo 18-20 Pohjan seurakuntakodilla. Lisätiedot Katri Grönroos

Raaseporin suomalainen seurakunta

Hei,
toimin koko seurakunnan alueella papin perustehtävissä, kuten jumalanpalveluselämässä, kirkollisissa toimituksissa, rippikouluissa ja sielunhoidossa. Erityistoiminta-alueeni on Pohjassa, jossa muun muassa vapaaehtoisen iltakirkkotiimin kanssa toteutamme kerran kuussa arki-iltojen Iltakirkkoa. Erityisvastuullani on myös seurakuntamme viestintätiimin vetäjänä toimiminen.  Useimmiten olen vapaalla maanantaisin ja tiistaisin, kun olen ollut viikonloppuna työvuorossa. Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikkeen toimintaamme!