Rippikouluun voivat osallistua kuluvana vuonna 15-vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat nuoret, jotka eivät ole siihen aikaisemmin osallistuneet. Rippikouluun voivat osallistua myös ne nuoret, jotka eivät kuulu kirkkoon tai joita ei ole kastettu. Rippikoulut järjestetään noin puolen vuoden ajanjaksona, johon perinteisesti kuuluu tutustumista seurakunnan toimintaan, aloitusjakso ja leirijakso. Rippikoulusta tiedotetaan kirjeellä, joka jaetaan kotiin niille, jotka täyttävät ensi vuonna 15-vuotta ja ovat seurakuntamme jäseniä. Aikaisemmin 15-vuotta täyttäneet ja ne jotka eivät kuulu Raaseporin suomalaiseen seurakuntaan, saavat tiedoitteen joko kirkkoherran virastosta tai nuorisotyönohjaajilta.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Kirkkoherra Esa Lahtinen p. 040 547 2719