Seurakunnan musiikkityön kaiken toiminnan lähtökohta on evankeliumin julistaminen hengellisen musiikin välityksellä seurakunnan toimituksissa, viikkotoiminnassa ja konserteissa. Jo raamatussa ja virsikirjassamme meitä kehotetaan kiittämään ja ylistämään Jumalaa virsin, lauluin ja psalttarein, harpuin, huiluin ja kantelein, kun kokoonnumme yhteen seurakunnassa.

Raaseporin suomalaisessa seurakunnassa me kanttorit palvelemme musiikin lahjoilla kaikkia seurakuntalaisia vauvasta vanhukseen asti niin arjessa kuin juhlassa. Tulethan mukaan siihen, mikä sinusta tuntuu läheisimmältä musiikkimuodolta! Onko se kirkkokuoro tai eläkeläiskuoro, yhteinen virrenveisuu jumalanpalveluksissa, musiikin kuuntelu konserteissa tai jokin muu, esimerkiksi jumalanpalveluksessa avustaminen soittimellasi!

Ota yhteyttä joko puhelimella, sähköpostilla tai tavatessamme vaikkapa kirkonmäellä tai kaupunkimme kaduilla. Tapahtumistamme voit lukea paikallislehden kirkollisista tiedotuksista, seurakunnan Facebook-sivulta tai tapahtumakalenterista.

 

Minna Latvala

044 755 3641

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Hanna Noro

044 506 0462

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

PYHÄN KATARIINAN LAULAJAT (Johtaa Hanna Noro)

Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin Karjaan seurakuntakodilla klo 17.30-19.00. Kuoro esiintyy messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa ja tekee toisinaan vierailuja lähiseurakuntiin. Uudet laulunystävät ovat tervetulleita mukavaan joukkoomme, ei koelaulua! 

 

SOPUSOINTU (Johtaa Minna Latvala)

Kuoro laulaa kauden aikana mm. seurakunnan jumalanpalveluksissa ja tuomasmessussa. Uudet ja vanhat laulajat lämpimästi tervetuloa! Ei ennakkoilmoittautumista!

Harjoitukset maanantaisin klo 18 Tammisaaren seurakuntatalolla. (Larssonintie 1)

Tiedustelut Minna Latvala      

                                                                                                                                          

IKIVIHREÄT

Ikivihreät on hyväntuulinen, yksiäänisesti laulava eläkeläisten kuoro, joka vierailee säännöllisesti mm. Karjaan Palvelutalon hartauksissa ja paikallisissa hoivakodeissa. Kuoron ohjelmistossa on musiikkia laidasta laitaan. Harjoitukset ovat torstaisin Karjaan seurakuntakodissa (Keskuskatu 23). Kevään 2020 ensimmäinen harjoitus on torstaina 2,1 klo 13 Karjaan seurakuntakodilla (Keskuskatu 23). Kevään muut harjoitukset alkavat klo 12.30. 

 

 

 

 

.