Seurakunnan musiikkityön kaiken toiminnan lähtökohta on evankeliumin julistaminen hengellisen musiikin välityksellä seurakunnan toimituksissa, viikkotoiminnassa ja konserteissa. Jo raamatussa ja virsikirjassamme meitä kehotetaan kiittämään ja ylistämään Jumalaa virsin, lauluin ja psalttarein, harpuin, huiluin ja kantelein, kun kokoonnumme yhteen seurakunnassa.

Raaseporin suomalaisessa seurakunnassa me kanttorit palvelemme musiikin lahjoilla kaikkia seurakuntalaisia vauvasta vanhukseen asti niin arjessa kuin juhlassa. Tulethan mukaan siihen, mikä sinusta tuntuu läheisimmältä musiikkimuodolta! Onko se aikuiskuoro tai eläkeläiskuoro, yhteinen virrenveisuu jumalanpalveluksissa, musiikin kuuntelu konserteissa tai jokin muu, esimerkiksi jumalanpalveluksessa avustaminen soittimellasi!

Ota yhteyttä joko puhelimella, sähköpostilla tai tavatessamme vaikkapa kirkonmäellä tai kaupunkimme kaduilla. Tapahtumistamme voit lukea paikallislehden kirkollisista tiedotuksista, seurakunnan Facebook-sivulta tai tapahtumakalenterista.

Hanna Noro

044 506 0462

Minna Latvala

044 755 3641

PYHÄN KATARIINAN LAULAJAT (Johtaa Hanna Noro)

Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin Karjaalla seurakuntakodissa  klo 17.30-19.00. Kuoro esiintyy messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Uudet laulutaitoiset musiikinystävät  ovat tervetulleita joukkoomme, ei koelaulua! Kevään 2018 harjoitukset alkavat keskiviikkona 17.1 klo 17.30 Karjaan seurakuntakodilla.

SOPUSOINTU (Johtaa Minna Latvala)

Kuoro laulaa kauden aikana mm. seurakunnan jumalanpalveluksissa ja tuomasmessussa. Uudet ja vanhat laulajat lämpimästi tervetuloa! Ei ennakkoilmoittautumista!

Harjoitukset torstaisin klo 18 Tammisaaren seurakuntatalolla. (Larssonintie 1)

Tiedustelut Minna Latvala

IKIVIHREÄT (Johtaa Hanna Noro)

Ikivihreät on hyväntuulinen eläkeläisten kuoro, jolla on esiintymisiä säännöllisesti mm. Karjaan Palvelutalon hartauksissa. Kuoron ohjelmistossa on musiikkia laidasta laitaan. Harjoitukset ovat torstaisin klo 13.00 Karjaan seurakuntakodissa (Keskuskatu 23) muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Kevään 2018 ensimmäinen harjoitus on torstaina 4.1 klo 13 Karjaan seurakuntakodilla.

KOLMEN KERRAN KUORO (Johtaa Hanna Noro)

Kolmen kerran kuoro on syksyllä 2017 kokeiluluonteisena aloittanut Pohjan alueen kuoro. Se harjoittelee nimensä mukaisesti kolme kertaa ennen esiintymistä. Syksyn 2017 viimeinen harjoitusperiodi tähtää Kauneimmissa joululauluissa esiintymiseen 17.12 klo 18 Pohjan kirkossa, yhdessä Pohjan puhallinorkesterin kanssa. Harjoitukset Pohjan srk-talolla ti 12.12 klo 16-18, la 16.12 klo 14-16 ja su 17.12 klo 16-17.30. Uudet laulajat lämpimästi tervetuloa!

.