Tulosta

Karjaa:

Perhekahvila kokoontuu perjantaisin Pikkupappilan alakerrassa klo. 9.30-11.30. Se toteutetaan yhteistyössä Karjaan MLL:n kanssa.

Tiedustelut: Pirjo Ylitalo 040 734 2588 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Pohja: 

Drop-in perhekahvila kokoontuu tiistaisin klo 9-12 Pohjan seurakuntatalon päiväkerhotilassa. Kerhossa lapset saavat leikkiä kerhotilassa olevilla leluilla ja vanhemmat tavata toisiaan kahvi- tai teekupin äärellä. Perhekerho on kaksikielinen.Kerho on ilmainen mutta olemme kiitollisia jos saamme pienen maksun välipalaa varten. Rahat käytetään perhekerhon kevätretkeen. Katso lisätietoja Tapahtumakalenterista

Tiedustelut Pirjo Ylitalo p. 040 7342588 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tammisaari:

Perhekahvila Drop-In on avoinna keskiviikkoisin 9.30-11.30  Se toteutetaan yhteistyössä Ekenäsnejdens svenska församlingin kanssa.

Kahvilassa lapset saavat leikkiä kerhotilassa olevilla leluilla ja vanhemmat tavata toisiaan kahvi- tai teekupin äärellä. Tarjoilusta voi halutessaan maksaa hieman, rahat käytetään ruotsinkielisen seurakunnan kummilapsen hyväksi.

Paikalle voi tulla silloin kun se parhaiten sopii, etukäteisilmoittautuminen ei ole tarpeen. Toiminta on ilmaista ja avointa myös niille, jotka eivät kuulu seurakuntaan.

Tiedustelut: Iselin Nylund (Ekenäsnejdens sv. förs) 044 755 3611