Karjaa:

Perhekahvila kokoontuu perjantaisin Pikkupappilan alakerrassa klo. 9.30-11.30. Se toteutetaan yhteistyössä Karjaan MLL:n kanssa. Katso myös MLL Karjaa Facebook sivut.

Pohja:

Drop-in perhekahvila kokoontuu tiistaisin klo 9-12 Pohjan seurakuntatalon päiväkerhotilassa. Se toteutetaan yhteistyössä Karis-Pojo svenska församlingin kanssa. Kahvilassa lapset saavat leikkiä kerhotilassa olevilla leluilla ja vanhemmat tavata toisiaan kahvi- tai teekupin äärellä. Perhekahvila on kaksikielinen. Toiminta on ilmaista ja avointa myös niille, jotka eivät kuulu seurakuntien. Katso lisätietoja Tapahtumakalenterista

Tammisaari:

Perhekahvila Drop-In on avoinna keskiviikkoisin 9.30-11.30  Se toteutetaan yhteistyössä Ekenäsnejdens svenska församlingin kanssa.

Kahvilassa lapset saavat leikkiä kerhotilassa olevilla leluilla ja vanhemmat tavata toisiaan kahvi- tai teekupin äärellä. Tarjoilusta voi halutessaan maksaa hieman, rahat käytetään ruotsinkielisen seurakunnan kummilapsen hyväksi.

Paikalle voi tulla silloin kun se parhaiten sopii, etukäteisilmoittautuminen ei ole tarpeen. Toiminta on ilmaista ja avointa myös niille, jotka eivät kuulu seurakuntien.

Tiedustelut: Iselin Nylund (Ekenäsnejdens sv. förs) 044 755 3611