Karjaa:

Perhekerho kokoontuu perjantaisin Pikkupappilan alakerrassa klo. 9.30-11.30.

Pohja:

Drop-in perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 9-12 Pohjan seurakuntatalon päiväkerhotilassa. Kerhossa lapset saavat leikkiä kerhotilassa olevilla leluilla ja vanhemmat tavata toisiaan kahvi- tai teekupin äärellä. Perhekerho on kaksikielinen.Kerho on ilmainen mutta olemme kiitolisia jos saamme pienen maksun välipalaa varten. Rahat käytetään perhekerhon keväretkeen. Katso lisätietoja Tapahtumakalenterista

Tammisaari:

Perhekahvila Drop-In on avoinna keskiviikkoisin 9.30-11.30  Se toteutetaan yhteistyössä Ekenäsnejdens svenska församlingin kanssa.

Kahvilassa lapset saavat leikkiä kerhotilassa olevilla leluilla ja vanhemmat tavata toisiaan kahvi- tai teekupin äärellä. Tarjoilusta voi halutessaan maksaa hieman, rahat käytetään ruotsinkielisen seurakunnan kummilapsen hyväksi.

Paikalle voi tulla silloin kun se parhaiten sopii, etukäteisilmoittautuminen ei ole tarpeen.Toiminta on ilmaista ja avointa myös niille, jotka eivät kuulu seurakuntaan.

Tiedustelut: Iselin Nylund (Ekenäsnejdens sv. förs) 044 755 3611