Karjaa:

Perhekerho kokoontuu perjantaisin Pikkupappilan alakerrassa klo. 9.30-11.30.

Tiedustelut: Liisa Seppänen 044 027 3036

Pohja:

Drop-in perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 9-12 Pohjan seurakuntatalon päiväkerhotilassa. Perhekerhossa saa leikkiä oman lapsensa kanssa kerhon leluilla ja jutella mukavia toisten vanhempien kanssa kahvi- tai teekupin äärellä. Perhekerho on kaksikielinen. Katso lisä tietoja Tapahtumakalenterista

Tiedustelut Pirjo Ylitalo p. 040 7342588

Tammisaari:

Perhekahvila Drop-In on avoinna keskiviikkoisin 9.30-11.30  Se toteutetaan yhteistyössä Ekenäsnejdens svenska församlingin kanssa.

Kahvilassa lapset saavat leikkiä kerhotilassa olevilla leluilla ja vanhemmat tavata toisiaan kahvi- tai teekupin äärellä. Tarjoilusta voi halutessaan maksaa hieman, rahat käytetään ruotsinkielisen seurakunnan kummilapsen hyväksi.

Paikalle voi tulla silloin kun se parhaiten sopii, etukäteisilmoittautuminen ei ole tarpeen.Toiminta on ilmaista ja avointa myös niille, jotka eivät kuulu seurakuntaan.

Tiedustelut: Mia Kuronen 044 755 3602