Karjaa:

Päiväkerhot:  3-vuotiaiden ryhmä keskiviikkoisin yhdessä 4-5 vuotiaiden kanssa klo 9-12

4-5 vuotiaiden ryhmä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12

Kerho pidetään Pikkupappilassa (Tammisaarentie 2-6).

Kerho sisältää uskontokasvatusta kirkkovuoden aiheita seuraten. Kerhossa on myös askartelua, laulua, leikkejä, satuja, vapaata yhdessäoloa ja sään salliessa ulkoilua. Kerholaiset ovat mukana seurakunnan joulu-, kevät- yms. juhlissa omalla ohjelmallaan. Perhekirkko järjestetään neljä kertaa vuodesa.

Kevään 2018 kerhot aloittavat 15.1. maanantaina klo. 9.

Pohja:

Päiväkerho kokoontuu kerran viikossa, torstaisin klo 9 - 12 Pohjan seurakuntatalon päiväkerhotilassa (Orkdalintie 6). Kerho on tarkoitettu 3-5- vuotiaille.Leikimme yhdessä sisällä ja ulkona, lisäksi askartelemme, laulamme ja luemme Raamatun kertomuksia sekä tutustumme kirkkovuoteen.