Karjaa:

Päiväkerhot:  3-vuotiaiden ryhmä keskiviikkoisin yhdessä 4-5 vuotiaiden kanssa klo 9-12.00

4-5 vuotiaiden ryhmä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12

Kerho pidetään Pikkupappilassa (Tammisaarentie 2-6).

Kerho sisältää uskontokasvatusta kirkkovuoden aiheita seuraten. Kerhossa on myös askartelua, laulua, leikkejä, satuja, vapaata yhdessäoloa ja sään salliessa ulkoilua. Kerholaiset ovat mukana seurakunnan joulu-, kevät- yms. juhlissa omalla ohjelmallaan. Perhekirkko järjestetään neljä kertaa vuodesa.

vapaita paikkoja voi kysellä myöhemmin.

Kerhot aloittavat 16.01.2017 maanantaina klo. 9.00, silloin myös 3- vuotiaat paikalla

Pohja:

Päiväkerho kokoontuu kaksi kertaa viikossa,  torstaisin ja perjantaisin klo 9 - 12 Pohjan seurakuntatalon päiväkerhotilassa (Orkdalintie 6). Kerho on tarkoitettu 3-5- vuotiaille.

Pyhäkoulu kokontuu Pohjan seurakuntatalon alakerrassa (Orkdalintie 6) tiistaisin klo 18-19. Pyhäkoulu on tarkoitettu 3-vuotiaasta kuudesluokkalaiseen asti. Kerromme ja juttelemme Jeesuksesta ja Raamatun tapahtumista. Mietimme elämän tärkeitä perusasioita. Rukoilemme, laulamme, askartelemme ja leikimme yhdessä. Nautimme mehua ja keksiä. Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Saat oman vihkon, johon keräät muistolauseita ja tarroja käyntikerroilta. Pyhäkoulun ohjaajana toimii Pirjo Kyrönlahti.

Tiedustelut: Pirjo Ylitalo 040 7342588.