Meillä kristityillä on hieno sanoma. Se on sanoma kaikki rajat ylittävästä Jumalan armosta ja rakkaudesta. Kirkko on olemassa todistaakseen tästä rakkaudesta, se on kirkon tehtävä. Tehtävälleen uskollinen kirkko ei pidä huolta vain omistaan, vaan koko maailmasta. Jeesus ilmaisee sen näin: "Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät." (Joh. 20:21)

Nykyään lähetystyötä tehdään esimerkiksi kääntämällä Raamattua eri kielille, paikallisten tv- ja radio- ohjelmien kautta, kouluttamalla uusia työntekijöitä seurakuntaan, auttamalla hädässä olevia ja vaikuttamalla epäoikeuden-mukaisuuden syihin. Lähetystyö ulottuu kaikkialle sinne, missä kristinuskoa ei tunneta tai siitä tiedetään vain vähän. Tällaisissa paikoissa lähetystyöntekijät ovat kertomassa hyvää sanomaa Jeesuksesta.

Raaseporin suomalaisessa seurakunnassa kerätään varoja lähetystyölle tapahtumien sekä kirpputoritoiminnan kautta. Vapaaehtoiset ovat erittäin tärkeässä roolissa, tule sinäkin mukaan!
Lisätietoa vapaaehtoisuudesta antavat: Pirjo Ylitalo 040 734 2588, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Mia Kuronen 044 755 3602, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Karjaa:

Lähetyskirpputori Kanavatorilla.
Aukioloajat ti klo 16-19 ja la klo 10-13.

Yhteistyössä Karis missionsförening:n ja Karis-Pojo svenska församlingin kanssa

Lähetys- ja raamattupiiri. Piiri kokoontuu tiistaisin klo 18. Karjaan palvelutalossa (Felix Fromin katu 6).

Yhteyshenkilöt Eija Kemppi puh. 040 5623001 ja Kaj Klinga puh. 050 5982733

Tammisaari:

Fynda. Kirpputori Suomen Lähetysseuran, oman seurakunnan avustustyön sekä diakonia-avun hyväksi.
Fynda ottaa vastaan erilaisia tavaroita, kirjoja, vaatteita ja pienempiä huonekaluja.

Trollbergintie 12, 10650 Tammisaari
Aukioloajat ti ja to klo 14-18, la klo 10-14
Yhteyshenkilö Gita Lindholm puh. 040-518 0301

Pohja:

Leikkimielinen Lähetysbingo. Bingon ajankohdat löydät klikkaamalla tästä. Pelaaminen on ilmaista. Keräämme vapaaehtoisen kahvirahan Lähetyksen hyväksi.