Jumalanpalvelukset vuonna 2017 Karjaan Pyhän Katariinan kirkossa joka sunnuntai klo 12, sekä vuoroviikoin Pohjan Pyhän Marian kirkossa klo 10 ja Tammisaaren kirkossa klo 14.

Muissa seurakunnan alueen kirkoissa (Bromarv, Mustio, Tenhola ja Snappertuna) pidettävistä jumalanpalveluksista ilmoitetetaan seurakunnan internetsivujen tapahtumakalenterissa ja torstaisin ilmestyvän Etelä-Uusimaan seurakuntauutisissa.

Palvelutalon hartaus, Karjaalla joka kuukauden kolmas torstai klo 14. Hartauden yhteydessä on kahvitus. Mukana on Ikivihreät-kuoro ja tilaisuuteen voi liittyä alustus sekä muuta ohjelmaa vierailijoiden mukanaan tuomana.  Tarkista kalenteri.

Jumalanpalveluselämää rikastutetaan seurakunnassa lasten-, nuorten – ja perheiden messuilla. Erityismessuja toimitetaan kevät- ja syyskausina eri toimintaryhmien avustamina. Kesäkausina järjestetään erilaisia hartaustilaisuuksia säännöllisesti, sekä seuroja järjestetään toimintakausittain.

Jokainen seurakunnan varhaisnuorten leiri päättyy lasten ja vanhempien yhteiseen leirijumalanpalvelukseen.

Hoito-osastoilla ja asumisyksiköissä vieraillaan ja järjestetään hartaudet säännöllisesti.