Tammisaari

Auringonkehä

Luvassa on viihtyisää yhdessäoloa naisille, lisäksi teemme jotakin käytännöllistä omin käsin. Ryhmä on kaksikielinen.

Ryhmä kokoontuu parillisina viikkoina Kulanilla (Larssonintie 1, sisäänkäynti Latokartanonkadun puolelta) klo.
17.30-19. Tarkemmat päivämäärät löytyvät tapahtumakalenterista.

Seurakuntalounas

Tammisaaren seurakuntakodilla, keskiviikkoisin klo 12, kahvilassa. Lämmin ruoka ja kahvi, yhdeksän euroa. Katso päivämäärät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Seurakuntapiiri

Tammisaaren seurakuntakodilla, keskiviikkoisin, klo 12.30, huone 3 (olohuone). Keskustelua ja tietoa vaihtuvista aiheista. Kahvitarjoilu. Tule mukaan! Katso
päivämäärät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Raamattupiiri

Tammisaaren seurakuntakodilla, keskiviikkoisin, huone 3 (olohuone). Raamatun tekstien tarkastelua, rukousta ja keskustelua. Kahvitarjoilu.
Katso päivämäärät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Tammisaaren seurakuntakoti, käyntiosoite: Larssonintie 1,
10600 Tammisaari.

Lisätietoja: Antti Salmisto, kappalainen

Raaseporin suomalainen seurakunta, Tammisaaren aluetyö.

Larssonintie 1, 10600 Tammisaari.

Tenhola

Seurakuntapiiri

Tenholan seurakuntakodilla, torstaisin klo 13-14.30, kokoushuone. Keskustelua, tukea ja yhdessäoloa.
Katso tarkemmat päivämäärät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Tenholan seurakuntakoti, käyntiosoite:Pitäjäntie 13, 10520 Tenhola.

Lisätietoja toiminnasta:

srk-pastori Katri Grönroos

Karjaa

Torstailounas torstaisin klo 11.30-12.30 Karjaan srk-talolla.

Päiväpiiri Karjaan Palvelutalossa joka toinen maanantai. Felix
Frominkatu 6. Tervetuloa mukaan!

Pohja

Pohjan päiväkahvit kerran kuukaudessa keskiviikkoisin Pohjan seurakuntakodilla klo 13-14.30. Päivämäärät Etelä Uusimaa -lehdessä seurakunnan viikkoilmoituksessa.