Karjaa

Karjaan seurakuntakoti, Keskuskatu 23, Karjaa

Torstailounas torstaisin klo 11.30-12.30 Karjaan seurakuntakodilla.

Päiväpiiri Karjaan Palvelutalossa joka toinen maanantai. Felix Frominkatu 6. Tervetuloa mukaan!

Ilosanomapiiri 9.1.2020 alkaen klo 14-15.30 torstaisin Karjaan palvelutalon ruokalassa. Felix Frominkatu 6. Piiri kokoontuu kolme kertaa kuukaudessa torstaisin. Ilosanomapiiri on raamattupiiri, jossa käytetään valmiita kysymyksiä evankeliumeista. Kirjailija Mailis Janatuisen kehittämä menetelmä sopii erinomaisesti ryhmille, joissa on mukana ihmisiä, joille uskonasiat eivät ole entuudestaan tuttuja. Kahvitarjoilu.

Pohja

Pohjan seurakuntakoti, Orkdalintie 6, Pohja

Pohjan päiväkahvit kerran kuukaudessa keskiviikkoisin Pohjan seurakuntakodilla klo 13-14.30. Päivämäärät Etelä-Uusimaa -lehdessä seurakunnan viikkoilmoituksessa.

Lähetysbingo Pohjan seurakuntakodissa klo 14. Päivämäärät Etelä-Uusimaa -lehdessä seurakunnan viikkoilmoituksessa.

Lohtuhuivineulontaryhmä kerran kuukaudessa torstaisin Pohjan seurakuntakodilla klo 18-20. Neulomme yhdessä lohtuhuiveja, joita lahjoitamme leskille seurakuntamme hautaan siunaamisten yhteydessä. Kun puolison käsi ei voi enää silittää ja lämmittää yksinjääneen lesken hartioilla, voimme kietoa sille lohtuhuivin. Miehille neulotaan villasukat. Ryhmässä saa ohjeet, opastusta ja langat. Kahvitarjoilu, pieni alustus ja iltasiunaus. Tervetuloa mukaan! Päivämäärät tapahtumakalenterissa.

Tammisaari

Tammisaaren seurakuntakoti, Larssonintie 1, Tammisaari

Auringonkehä Luvassa on viihtyisää yhdessäoloa naisille, lisäksi teemme jotakin käytännöllistä omin käsin. Ryhmä on kaksikielinen. Ryhmä kokoontuu parillisina viikkoina Kulanilla (Larssonintie 1, sisäänkäynti Latokartanonkadun puolelta) klo 17.30-19. Tarkemmat päivämäärät löytyvät tapahtumakalenterista.

Seurakuntalounas Tammisaaren seurakuntakodilla, keskiviikkoisin klo 12, kahvilassa. Lämmin ruoka ja kahvi, yhdeksän euroa. Katso päivämäärät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Seurakuntapiiri Tammisaaren seurakuntakodilla, keskiviikkoisin, klo 12.30, huone 3 (olohuone). Keskustelua ja tietoa vaihtuvista aiheista. Kahvitarjoilu. Tule mukaan! Katso päivämäärät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Raamattupiiri Tammisaaren seurakuntakodilla, keskiviikkoisin, huone 3 (olohuone). Raamatun tekstien tarkastelua, rukousta ja keskustelua. Kahvitarjoilu. Katso päivämäärät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Tenhola

Tenholan seurakuntakoti, Pitäjäntie 13, Tenhola.

Keskustelupiiri Tenholan seurakuntakodilla, kerran kuukaudessa torstaisin klo 13-14.30, alakerran kokoushuoneessa. Keskustelua, tukea ja yhdessäoloa. Kahvitarjoilu.Tarkemmat päivämäärät seurakunnan tapahtumakalenterista.