Tammisaari

Auringonkehä

Luvassa on viihtyisää yhdessäoloa naisille ja sen lisäksi teemme jotakin käytännöllistä omin käsin. Ryhmä on kaksikielinen.

Ryhmä kokoontuu parillisina viikkoina Kulanilla (Larssonintie 1, sisäänkäynti Latokartanonkadun puolelta) klo.
17.30-19. Tarkemmat päivämäärät löytyvät tapahtumakalenterista.

Toimintaamme saa halutessaan tukea lahjoittamalla lankoja kudontaa varten!

Seurakuntalounas

Tammisaaren seurakuntakodilla, keskiviikkoisin klo 12, kahvilassa. Lämmin ruoka ja kahvi, yhdeksän euroa. Katso päivämäärät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Seurakuntapiiri

Tammisaaren seurakuntakodilla, keskiviikkoisin, klo 12.30, huone 3 (olohuone). Keskustelua ja tietoa vaihtuvista aiheista. Kahvitarjoilu. Tule mukaan! Katso
päivämäärät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Raamattupiiri

Tammisaaren seurakuntakodilla, keskiviikkoisin, huone 3 (olohuone). Raamatun tekstien tarkastelua, rukousta ja keskustelua. Kahvitarjoilu.
Katso päivämäärät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Tammisaaren seurakuntakoti, käyntiosoite: Larssonintie 1,
10600 Tammisaari.

Lisätietoja: Antti Salmisto, kappalainen

Raaseporin suomalainen seurakunta, Tammisaaren aluetyö.

Larssonintie 1, 10600 Tammisaari.

Tenhola

Seurakuntapiiri

Tenholan seurakuntakodilla, torstaisin klo 13-14.30, kokoushuone. Keskustelua, tukea ja yhdessäoloa.
Katso tarkemmat päivämäärät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Tenholan seurakuntakoti, käyntiosoite:Pitäjäntie 13, 10520 Tenhola.

Lisätietoja toiminnasta:

srk-pastori Katri Grönroos

Karjaa

Diakonialounas torstaisin klo 11.30-13.00 Karjaan srk-talolla.

Päiväpiiri Karjaan Palvelutalossa joka toinen maanantai. Felix
Frominkatu 6. Tervetuloa mukaan!

Pohja

Diakoniavastaanotto seurakuntatalolla (Orkdalintie 6) tiistaisin klo 10-11.30. Muina aikoina sopimuksen mukaan, diakoni Nina puh.