Helatorstaina 30.5.2019 klo 14 alkaen vietämme kastepäivää Karjaan Pyhän Katariinan kirkossa. Kastetilaisuus koostuu kaikille yhteisestä osiosta ja yksilöllisestä kastehetkestä. Tarkka tilaisuuden kulku määräytyy sen mukaan, kuinka monia ilmoittautuneita tulee ja mikä on heidän ikäjakaumansa. Kastetilaisuudessa lauletaan tuttuja lastenvirsiä pianolla säestettynä. Kastejuhlassa eli ristiäisissä ihminen saa kasteen, jonka myötä hänestä tulee kotiseurakuntansa ja koko maailmanlaajuisen kirkon jäsen.

Huomioon otettavaa kasteeseen liittyen: Alle 12-vuotiaan kastettavan vähintään toisen huoltajan on kuuluttava kirkkoon. Kastettavalla tulee olla kaksi kummia, jotka ovat konfirmoituja kirkon jäseniä. Kummius on vanhempien ja kirkon antama luottamustehtävä. Jos kummin löytäminen tuottaa vaikeuksia, seurakunnalta kannattaa kysyä neuvoa.

Ilmoittautuminen kastepäivään 30.4.2019 mennessä: kirkkoherranvirastoon, puh. (019) 279 3030.