Osoite: Larssonintie 1

Tammisaaren seurakuntakoti sijaitsee kaupungin keskustassa. Rakennus on saanut lisäsiipiä useaan eri otteeseen, siksi se ulottuu koko korttelin yli Raaseporintien ja Latokartanonkadun välissä pitkin pientä katua, jonka nimi on Larssonintie.

Lähinnä Raaseporintietä sijaitsee rakennusten vanhin osa. Se on liitetty yhteen muiden seurakuntakodin uudempien osien kanssa. Vanhimmassa osassa on useita kokoustiloja pienryhmätoimintaa varten sekä suurempia saleja erilaisille kokoontumisille.

Alimmassa kerroksessa on lapsitoiminnan sekä diakonian, tiedottajan, kirkkomuusikon ja kappalaisen tilat.

Seurakuntakodin uusimmassa tilassa löytyy kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto sekä kellarikerroksessa nuorisotila Kulan.

Käyttö

Seurakuntakoti on nykyisin ahkerassa käytössä, siellä toimivat erilaiset pienryhmät ja kuorot. Seurakuntakodissa järjestetään säännöllisesti myös suurempia tilaisuuksia.

Seurakunta tarjoaa Sinulle mahdollisuuden tilaisuuksien järjestämiseen muun muassa kirkollisten toimitusten kuten kasteiden, vihkimisten ja hautausten yhteydessä.

Varaukset

Tarkista varaukset kirkkoherranvirastosta puh. 019 241 1060. Tämän jälkeen voit tehdä varauksen emännän kautta: Gun-May Ekström, puh 040 567 4616.

Mikäli haluat varata tilan kokousta varten, ota yhteyttä Ekenäsnejdens svenska församlingin kirkkoherraan: Anders Lindström,
puh 0400 527 488, S-posti: anders.lindstrom(at)evl.fi.