Osoite: Keskuskatu 23.

Karjaan seurakuntakodin suunnittelivat Hilding Ekelund yhdessä arkkitehtien Marianne Granbergin, Caissa Herrmannin ja Antero Sirviön kanssa, jotka eri ajanjaksoina olivat Ekelundin toimistolla töissä. Seurakuntakotiin mahtuvat paitsi kirkkoherran kansliat niihin kuuluvine tiloineen myös sali muistotilaisuuksia ja erilaisia kokoontumisia varten sekä kellarikerros, jota on käytetty eri tarpeisiin: aiemmin pyhäkouluun, nykyisin nuorisotoiminnan tilana. Seurakuntakoti vihittiin käyttöön Piispa Karl-Erik Forsellin johdolla 2.2.1962.

Varaa Seurakuntakoti musiikki- ja koulutustilaisuuksiin, juhliin, kastejuhliin tai häihin. Seurakuntakoti on keskeisellä paikalla Karjaalla ja tarjoaa hienot tilat tarjoilumahdollisuuksin.

Varukset: Kirkkoherranvirasto, puh. 019-279 3030