Raaseporin suomalaisen seurakunnan laskutusosoite:

Laskutusosoite:
Kirkon Palvelukeskus
Raaseporin seurakuntayhtymä
  ++2005++
00026 Basware

Yritys:Raaseporin seurakuntayhtymä
 LY 0203556-5
Larsoninkatu 1
10600 Tammisaari

Verkkolaskutusosoite : 003702035565, Operaattorimme on Basware, jonka tunnus on BAWCFI22

Raaseporin seurakuntayhtymään kuuluu seuraavat seurakunnat:

Raaseporin suomalainen seurakunta, Ekenäsnejdens svenska församling, Karis-Pojo svenska församling

Mikäli teillä on kysyttävää Raaseporin seurakuntayhtymän laskutuksesta, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 019 - 2411540.

Mikäli haluatte lisätietoja verkkolaskujen lähetyksestä Raaseporin seurakuntayhtymälle, olkaa yhteydessä Baswaren toimittaja-aktivointiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Cecilia Roms

Talouspäällikkö