Pohjan ja Karjaan alue:

Esirukousta itsesi tai läheisesi puolesta: voit lähettää rukouspyyntösi sähköpostin välityksellä diakoni Ninalle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Rukousaiheet käsitellään nimettöminä ja anonyymeinä rukousilloissamme.

Tammisaaren alue:

Hyödyllisiä kotisivuja:

Linkki Takuu-säätiön kotisivuille löytyy täältä

Velkalinja   0800 9 8009

Linkki Suomen evankelisluterilaisen kirkon apua ja tukea sivustolle on löytyy tästä

Linkki Kirkon keskusteluapua -sivulle löytyy tästä

Linkki Suomen mielenterveysseuran valtakunnalliseen kriisipuhelinpäivystykseen löytyy täältä

Linkki Pakolaisneuvonnan -sivuille löytyy täältä

Linkki Helsingin diakonissalaitoksen kotisivuille löytyy täältä

Linkki Ihmiskauppa.fi -kotisivuille löytyy täältä