Tulosta

HUOM! Tammisaaren ja Tenholan ruokapankkitoiminta on tällä hetkellä korona-viruksen ehkäisytoimenpiteiden johdosta tauolla. Avuntarvitsijat voivat olla yhteydessä Tammisaaren alueen diakoniatyöntekijöihin ja saada ruokavustuksen heidän kauttaan.

 

TAMMISAAREN RUOKAPANKKI

Tammisaaren ruokapankki on Ekenäsnejdens svenska församlingin, Raaseporin suomalaisen seurakunnan ja vapaakirkkojen välinen yhteistyömuoto, joka perustuu ilmaisruokajakeluun. Elintarvikkeet koostuvat pääasiassa ruokaeristä, jotka on saatu lahjoituksina elintarvikekauppiailta. Myös yksittäiset henkilöt ja tuottajat voivat lahjoittaa ruokaa ruokapankkiin. Ruokapankki lahjoittaa ilmaiseksi elintarvikkeita taloudellisissa vaikeuksissa oleville henkilöille ja sen toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen.

Kuka voi saada apua Ruokapankista?

Jos asut Tammisaaren alueella ja koet että taloudellinen tilanteesi on haastava niin ota yhteyttä joko diakoniatyöntekijöihin tai oman seurakuntasi pastoriin. Taloudellisen selvityksen jälkeen voit saada lipukkeen joka oikeuttaa sinut saamaan ruokakassin seuraavan ruokajaon yhteydessä. Ruokajako on joka toinen torstai klo 14 (parilliset viikot). Osoite: Koivuniemenkatu 29-31, Tammisaari.

Yhteyshenkilöt: Carita Englund, puh. 0405729510 ja Carola Lupander, puh. 0408396733

 

.