Kastepäivä Karjaan kirkossa klo 14

Päivä
30.5.2019 14:00
Karjaa

Kastejuhlassa eli ristiäisissä ihminen saa kasteen, jonka myötä hänestä tulee kotiseurakuntansa ja koko maailmanlaajuisen kirkon jäsen. Kastepäivä on samalla yksilöllinen ja yhteisöllinen, juhlava ja leppoisa kastetapahtuma, johon voi tuoda pienen tai vähän isommankin lapsen kastettavaksi. Lähipiiri on tervetullut mukaan juhlimaan kirkkoon ja seurakunnan tarjoamille kakkukahveille Isoon Pappilaan.

Huomioon otettavaa kasteeseen liittyen: Alle 12-vuotiaan kastettavan vähintään toisen huoltajan on kuuluttava kirkkoon. Kastettavalla tulee olla kaksi kummia, jotka ovat konfirmoituja kirkon jäseniä. Kummius on vanhempien ja kirkon antama luottamustehtävä. Jos kummin löytäminen tuottaa vaikeuksia, seurakunnalta kannattaa kysyä neuvoa.

Ilmoittautuminen kastepäivään 30.4.2019 mennessä: kirkkoherranvirastoon, puh. (019) 279 3030.