Raaseporin suomalaisen seurakunnan piispantarkastusta vietettiin huhtikuussa

Raaseporin suomalaisessa seurakunnassa toteutetiin piispantarkastus huhtikuussa 9. - 15.4.2018. Piispantarkastusviikon aikana Espoon hiippakunnan piispa Tapio Luoma tutustui seurakunnan toimintaan ja Raaseporiin. Hän vieraili seurakunnan eri alueilla ja tapasi seurakunnan työntekijöitä, luottamushenkilöitä ja seurakuntalaisia.

Piispantarkastuksen tilaisuuksia

Tutustuminen moottoripajatoimintaan ma 9.4.

kuva Esa Lahtinen

Keskiviikkona 11.4. klo 19.00 Teetä, sympatiaa ja kanssakäymistä: Ilta piispan kanssa. Pohjan seurakuntakodilla (Orkdalintie 6). Ilta piispan kanssa teen ja yhteisen keskustelun merkeissä.  Piispalle annettiin lahjaksi saappaat, uusia askelia varten.

Ilta päättyi hartauteen

kuva Tuula Huuhtanen

Piispa Tapio Luoma seurueineen vieraili Hakarinteen koululla  to 12.4.

kuva Antti Salmisto

Lehdistötilaisuus torstaina 12.4. klo 13.00 Tammisaaren seurakuntakodilla (Larssonintie 1).

Piispa tiedotusvälineiden tavattavissa.

Sunnuntaina 15.4. klo 12.00 juhlamessu Karjaan Pyhän Katariinan kirkossa (Lärkkullantie 26). Piispaa avusti messun toimittamisessa pastori Katri Grönroos. Musiikista vastasivat kanttori Hanna Noro, seurakuntamuusikko Minna Latvala, urkuri Anders Storbacka ja seurakunnan kuorot, sekä Kaarle Mannila ja Anna Luotonen. Messussa mukana seurakunnan isoset. Messun päätteeksi piispa luki piispantarkastuskertomuksen.

kuva J.Grönroos

Messun jälkeen  nautittiin kirkossa Karjaan Marttojen järjestämistä  kirkkokahveista sekä Karjaan seurakuntakodilla lounaasta.